MENU Afteroom

De allereerste stoel van MENU is het werk dat terug te zien is in de MENU Afteroom collectie. De zoektocht naar de perfecte stoel heeft verschillende generaties ontwerpers beziggehouden. Daar was hij dan de perfecte stoel: de MENU Afteroom Chair stoel. Hij heeft in plaats van vier maar drie poten. De ontwerpers van deze stoel gingen de uitdaging aan om met zo min mogelijk materiaal toch een stoel te maken met strakke lijnen, die comfortabel zit. We kunnen wel zeggen dat het gelukt is! Het begon allemaal met een stoel, maar de Afteroom serie heeft veel meer te bieden. Een tafel, bijzettafel, statafel, bank, fauteuil, barkruk en kapstok. Alle producten hebben een moderne uitstraling en zijn tijdloos. Kenmerkend voor de serie is dat alle producten van metaal en staal zijn gemaakt. Hierdoor zijn de strakke lijnen nog beter zichtbaar.

  • Gratis levering vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Design op het MENU

Het Deense designlabel MENU biedt een bijzondere collectie kasten, woonaccessoires en verlichting. MENU houdt een oneindige zoektocht naar mooi Scandinavisch design met echte originaliteit. Het bijzondere aan dit merk is dat MENU ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het MENU keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. De producten van MENU zijn praktische oplossingen voor het moderne leven. En of het nu om een onmisbaar keukenaccessoire gaat, of om een vaas of kapstok die de finishing touch toevoegt aan je interieur: MENU zet zich in voor praktisch én mooi design.

MENU Afteroom: strakke lijnen

Overal zie je de strakke lijnen terug in de Afteroom serie. Neem bijvoorbeeld de MENU Afteroom kapstok. Horizontaal en verticaal zijn de strakke lijnen te bewonderen. De kapstok is verkrijgbaar in het wit en het zwart. Het doel van de MENU Afteroom bank was om een praktisch bankje te ontwerpen. Dat is zeker gelukt. Stevig in zijn schoenen staat dit bankje. Je plaats hem bij je bed, naast je bank of in een mooie hoek in de huiskamer. In de MENU Afteroom barkruk zijn de strakke lijnen ook terug te zien. Dit is vooral terug te zien in de leuning. Waar het ooit allemaal begon met een stoel is de serie veel groter geworden. Ook de MENU Afteroom cafe chair mag zich met zijn eenvoudige elegantie terecht onderdeel van deze collectie noemen.

MENU Afteroom bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MENU. Dat betekent dat wij elk product uit de MENU Afteroom collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Afteroom serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Afteroom collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.