Actie: -25% op productselectie van by MENU

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie producten van MENU. De actie geldt t/m 28 november.

Design van Menu

Menu is een Scandinavisch designmerk. De collectie varieert tussen meubels, accessoires en verlichting. Het merk typeert zich door haar minimalistische uitstraling. Een eigenschap die zeker niet mag ontbreken bij een Scandinavische stijl. De producten worden in Denemarken gemaakt. Hier werkt een heel team samen aan het eindproduct. Belangrijk bij het ontwerpproces is de combinatie tussen de essentie van het product en het uitproberen van nieuwe technieken, methodes en het verwerken van nieuwe materialen. Hierdoor is de collectie keer op keer vernieuwend en verveelt het nooit. Laat je dus verrassen door de complete collectie van Menu, want uniek en eigenzinnig is het zeker.

Afteroom collectie vol barkrukken van Menu

De Menu Afteroom serie is een bijzondere verschijning. Het typerende aan de Afteroom serie is namelijk het onderstel. Alle barkrukken uit deze serie hebben maar drie poten. Wees niet bang om erop te gaan zitten, want stevig zijn ze zeker. De geometrische vorm van de Menu Afteroom barkruk is geïnspireerd op de ontwerpen van de legendarische Bauhaus School waar het experimenteren met zulke vormen dagelijkse kost was. Met deze kruk aan de bar kun je genieten van minimalistisch design zonder aan comfort in te leveren. Heb je geen bar, maar ben je wel helemaal weg van het mooie ontwerp van de afteroom serie? Bekijk dan eens de Menu Afteroom kruk. Een prachtig minimalistisch krukje waar je altijd wel een plekje voor weet te vinden.

Menu barkrukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle Menu barkrukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.