Naar boven

Meesterlijk design van Menu

Het Deense label Menu is de producent van bekende designproducten als de Pin bijzettafel, de POV Wall kaarsenstandaard en de Decanteerkaraf. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van Menu is niet alleen prachtig om naar te kijken maar tevens bijzonder functioneel – en een tikkeltje gestoord. Denk maar aan de dubbele Menu bijzettafels waar we het net over hadden.

Menu bijzettafels: familie Wire Marble

Familieleden hebben vaak wel iets van elkaar weg, maar lijken soms ook helemaal niet op elkaar. Voor de familie Wire Marble geldt dat ze stuk voor stuk iets van elkaar weg hebben waardoor je ze eenvoudig met elkaar kunt combineren. Een mooi voorbeeld is de kortste van het stel: de Menu Wire Marble 202 bijzettafel zwart. Dit elegante en tijdloze exemplaar is er ook in het wit: de Menu Wire Marble 202 bijzettafel. Het voordeel is dat je hem overigens niet alleen binnen kwijt kunt, maar ook in de buitenlucht komt hij prima tot zijn recht. Ben je meer op zoek naar een hogere variant? Dan kunnen de Wire Marble 404 bijzettafel wit en de Wire Marble 404 bijzettafel zwart je daar prima bij helpen. Ze hebben een hoogte van 40 centimeter en een diameter van 23 centimeter. Je hebt altijd baas boven baas en daar voldoen de Wire Marble 606 bijzettafel wit en de Wire Marble 606 bijzettafel zwart aan met een hoogte van maar liefst 60 centimeter. Om voor een mooi geheel te zorgen in je interieur en deze familieleden een plezier te doen, kun je het best de Menu bijzettafels bij elkaar zetten.

Menu bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle Menu bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Menu bijzettafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Menu bijzettafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.