MENU Brasilia

Breng je interieur en jezelf comfort met de MENU Brasilia collectie. Deze prachtige lijn van MENU bestaat uit loungestoelen en voetenbanken die samen een uiterst fijne combinatie vormen, maar het ook apart van elkaar goed doen. De fauteuils en voetenbanken zijn gemaakt van hout, wat typisch is voor MENU en de meubels een modern uiterlijk geeft. De bekleding van de meubels kies je zelf en is er in vele soorten. De stoelen en voetenbanken zien er erg comfortabel uit, en dat zijn ze absoluut ook. Kijk maar naar de Brasilia fauteuil donker eiken. Deze stoel zit heerlijk, je kunt hier uren in wegdromen of de fijnste gesprekken in voeren. Hierdoor wordt niet alleen jouw interieur comfortabeler, maar jouw gemoedstoestand wellicht ook. Ga dus voor prachtige en fijne meubels uit de Brasilia collectie van MENU!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

MENU verbindt

De ontwerpers van MENU ontwerpen alle meubels, accessoires en andere design objecten van het Scandinavische label volgens een bijzondere overtuiging. Bij MENU gelooft men dat design objecten de kracht hebben om niet alleen ruimten en ontwerpen, maar zelf mensen met elkaar te verbinden. Met dit in het achterhoofd ontwerpt MENU de mooiste designstukken, zoals de MENU fauteuils. Maar dit niet alleen: ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij MENU. Daarom worden alle ontwerpen gemaakt van duurzame materialen, zowel in kwaliteit als in stijl. Ook bestaan veel designs van MENU uit verschillende onderdelen die vervangen kunnen worden, waardoor de designs extra lang mee kunnen gaan. Boven alles ziet alles wat MENU maakt er prachtig uit en worden Scandinavische eenvoud en elegantie in alle ontwerpen meegenomen. Met een stuk van MENU haal je absoluut iets bijzonders in huis!

Alle kanten op met Brasilia

De meubels van de Brasilia collectie van MENU zijn niet alleen fijn in het gebruik, maar zien er ook hartstikke mooi. De meubels lijken qua stijl uit het midden van de vorige eeuw te komen, maar niets is minder waar. Het hout is van de hoogste kwaliteit en gaat erg lang mee, duurzaam dus. Daarnaast zijn alle bekleding mogelijkheden gemaakt van de mooiste stoffen. Je kunt deze bekleding zelf kiezen, en juist daarom zijn de Brasilia meubels zo veelzijdig. Er is keuze uit veel verschillende stoffen, waardoor er voor iedere stijl wel een Brasilia meubel te vinden is. Kies bijvoorbeeld voor de Brasilia voetenbank naturel eiken. Deze voetenbank heeft neutraal hout, maar kun je op jouw gewenste manier bekleden. Bovendien is een voetenbank op zichzelf al een veelzijdig meubelstuk: een bijzettafeltje, extra zitplek of voetensteun, een voetenbank is het allemaal. Ga dus voor veelzijdigheid met Brasilia!

MENU Brasilia bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MENU. Dat betekent dat wij alle producten uit de MENU Brasilia collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de MENU collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.