Sorteren op

1-2 van 2 producten

Menu

Het design van Menu zal de wereld minder ingewikkeld, mooier en beter maken. Dat is het standpunt van het Deense Menu. Met de obsessie voor het ontwikkelen van slimme oplossingen bij producten voor in het moderne leven is het designlabel wereldwijd bekend geworden. De wereldwijde bekendheid komt ook door de ontwerpers die overal vandaan komen. De super gemotiveerde designers zullen met hun creativiteit elk product weten te verkopen. De collecties met keukengerei, accessoires, vazen, meubels, karaffen en lampen zullen keer op keer uniek zijn. Bij alle producten zal de kwaliteit, het uiterlijk en de omgang een stukje topdesign zijn. Hierdoor zullen de mooie producten niet alleen nu, maar voor altijd gekoesterd worden.

Sfeervolle Menu Chambers kroonluchters

Kroonluchters zijn lang niet meer alleen beschikbaar in het traditionele en klassieke design dat we allemaal kennen van vroeger. In allerlei vormen, maten en stijlen zijn tegenwoordig kroonluchters te vinden. De Menu Chambers serie verlichting bevat twee verschillende maten kroonluchters met elk een interessant industrieel design. Voor zowel de Chambers kroonluchter 96 als de kleinere versie van de Chambers kroonluchter kun je kiezen uit twee mooie uitvoeringen: solide messing of staal met een zwarte poedercoat. Beide uitvoeringen zijn zonder twijfel een eyecatcher voor in het interieur en zorgen voor een industriële en stoere uitstraling.

Menu Chambers bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Menu Chambers collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.