Actie: -25% op productselectie van by MENU

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie producten van MENU. De actie geldt t/m 28 november.

Sorteren op

1-16 van 16 producten

Menu

Dit Deense merk ontwerpt vanuit een verlangen de wereld beter en minder gecompliceerd te maken en ook net wat leuker om in wakker te worden. Menu richt zich daarom op objecten die we dagelijks gebruiken en probeert daar nieuwe, slimme oplossingen voor te bedenken. Om dit te bereiken, werken ze samen met supergetalenteerde ontwerpers van over de hele wereld om tot producten te komen die je nu koestert en ook in de toekomst blijft koesteren. Elk product past uiteraard binnen de Scandinavische woonstijl en is van hoogwaardige kwaliteit. Het ontwerp van de Co Chair serie is een samenwerking tussen The Office Group en Norm Architects wat de stoelen uiterst geschikt maakt voor openbare plekken als kantoren en conferentiezalen.

Menu Co Chair en haar opties

Om aan de wens te voldoen dat de stoelen uit de Co Chair serie van Menu makkelijk in verschillende interieurstijlen passen, zijn de stoelen in verschillende kleuren en vormen beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit drie soorten eikenhout: naturel, donker of zwart. Daarnaast kun je je ook afvragen hoeveel comfort een stoel volgens jou moet hebben. Kies jij voor met of zonder armleuningen? Naast deze mogelijkheden kun je er ook voor kiezen om voor een gestoffeerde zitkuip te gaan zoals de Co Chair stoel gestoffeerd laat zien. Als je daarvoor kiest, heb je nog een optie om de stoel van je dromen samen te stellen. Leer, fluweel of een geweven stof? Zo zijn er genoeg opties waar je over na kunt denken om tot de stoel te komen die helemaal tot zijn recht komt in je interieur.

Menu Co Chair bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Menu Co Chair collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.