Over Menu

Menu is een designmerk van Deense bodem. Ze werken samen met verschillende getalenteerde ontwerpers die samen tot de meest bijzondere ontwerpen komen waar ze veel consumenten mee kunnen verrassen. Het designlabel heeft een duidelijk doel voor ogen: Menu wil de wereld beter maken, niet zo ingewikkeld en vooral een stuk leuker. Ze proberen dan ook continu vernieuwing aan te brengen in hun assortiment designproducten. En de nieuwe ideeën komen niet aanwaaien, maar bedenken ze samen met uiteenlopende designers en architecten om zo tot mooie ontwerpen te komen. En elk van deze producten bevat kwaliteit waardoor je er gegarandeerd jarenlang plezier van hebt. We kunnen wel stellen dat we bij Menu ook eenvoud, functionaliteit en toegankelijke kleuren zien die makkelijk te combineren zijn met andere producten, kleuren en materialen.

Menu fauteuils waar je blij van wordt

Een fauteuil moet eigenlijk bij voorbaat al een glimlach op je gezicht toveren. Dat idee dat je heerlijk kunt genieten op jouw favoriete meubelstuk en wel op de plek in je woning waar je je helemaal thuis voelt. Neem bijvoorbeeld de Menu Brasilia fauteuil van Menu. Het slanke formaat en de zachte kussens zorgen al snel voor een succesvol exemplaar waar je heerlijk op kunt relaxen. Tegelijkertijd ziet de Brasilia er hartstikke elegant uit. De Godot fauteuil van Menu bevat een stijlvol ontwerp dat vrijwel direct uitnodigt om plaats te nemen. Hoe lekker is dat? Door de wollen bekleding zit de fauteuil ook nog eens supercomfortabel.

Menu fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle Menu fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.