Design op het Menu

Het Deense designlabel Menu biedt een bijzondere collectie kasten, woonaccessoires en verlichting. Menu houdt een oneindige zoektocht naar mooi Scandinavisch design met echte originaliteit. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. De producten van Menu zijn praktische oplossingen voor het moderne leven. En of het nou om een onmisbaar keukenaccessoire gaat, of om een vaas die de finishing touch toevoegt aan je interieur: Menu zet zich in voor praktisch én mooi design. Vanaf het eerste gebruik merk je dat er over de ontwerpen is nagedacht. En dat zie je terug bij de Menu Godot collectie. Ook heeft Menu een aantal 'gekke' design accessoires, zoals het Barcelona vogelhuis.

Warm Menu Godot

Niet alleen kun je heerlijk wachten op de Menu Godot collectie, je mag er natuurlijk ook gewoon een boek op lezen, tv kijken of een dutje doen. Neem de Menu Godot fauteuil. Met een breedte van 82,5 centimeter, een lengte van 82,5 centimeter en een hoogte van 70 centimeter is het de perfecte zitplaats om je in terug te trekken. Bovendien hoef je hem niet te delen, want hij heeft plaats voor één persoon. Toch liever wat gezelschap naast je op de bank? Dan is de Menu Godot bank tweezitter iets voor jou. Net als de gehele Menu Godot serie, heeft deze bank een houten frame en pootjes van zwart gepoedercoat staal. De vulling van de zitting is van koud schuim. En nee, je hoeft niet bang te zijn dat de bank dan ook daadwerkelijk koud is. De Menu Godot banken omarmen je namelijk met warme wollen bekleding!

Menu Godot bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij elke Menu Godot bank of fauteuil kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bank of fauteuil van de Menu Godot serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Menu Godot product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.