Sorteren op

1-25 van 25 producten

Meesterlijk design van Menu

Het Deense label Menu is de producent van bekende designproducten als de Pin bijzettafel, de POV Wall kaarsenstandaard en de Decanteerkaraf. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van Menu is niet alleen prachtig om naar te kijken maar tevens bijzonder functioneel – en een tikkeltje gestoord. Denk maar aan de dubbele Menu hanglampen waar we het net over hadden.

Menu hanglampen: in alle soorten en maten

Het assortiment Menu hanglampen is erg gevarieerd en daarom zit er vast een mooie blikvanger voor jou bij. De Menu TR Bulb hanglamp kan wel eens aan jouw verwachtingen voldoen. Deze lamp heeft een aantal bijzondere eigenschappen. Dankzij zijn minimalistische maar sfeervolle ontwerp hangt hij namelijk eigenlijk overal mooi. Met de Menu Duane hanglamp staat je leven letterlijke ven op zijn kop. Hij is niet alleen schitterend, maar met deze lamp staat alles waar zijn licht op schijnt in het middelpunt van de belangstelling. Hij houdt ook wel van dat beetje extra aandacht. Om een speels hoekje te creëren in je woonkamer bijvoorbeeld, kan de Menu Harrison Chandelier hanglamp je daar wel bij helpen. Door de vier lichtbronnen, heb je eigenlijk overal in je kamer wel licht.

Menu hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle Menu hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Menu hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Menu hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

MENU