MENU Harbour

De MENU Harbour stoelen en tafels serie is het resultaat van een vraagstuk waar het merk zelf tegenaan liep bij het opzetten van de MENU Space in het havengebied van Kopenhagen. Dit is een hybride plek waar het kantoor, de showroom, het café en de evenementenlocatie samenkomen. Zo vroeg de plek om een stoel die aansluit bij verschillende doeleinden. Er werd gezocht naar een balans tussen geometrische en organische vormen en tussen comfort en elegantie. Ook speelde het esthetische uiterlijk een belangrijke rol. De ontwerpers van Norm Architect bogen hun hoofd erover met als resultaat de Harbour collectie die verwijst naar de plek van de bestemming. Er zijn verschillende opties van de MENU Harbour stoel en de Harbour Chair stoel met stalen onderstel is daar een prachtig voorbeeld van.

Actie: -20% op productselectie van MENU

Je ontvangt nu 20% korting op een selectie producten van MENU. De actie geldt t/m 31 mei.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-21 van 21 producten Sorteren op 1-21 van 21 producten Terug naar boven

Scandinavisch design van MENU

Het Deense MENU ontwerpt vanuit een verlangen om de wereld beter te maken. De filosofie klinkt vrij simpel, maar heeft wel geleid tot waanzinnige collecties. Om dit te bereiken, werkt het team achter MENU samen met getalenteerde ontwerpers van over de hele wereld. Het belangrijkst is wel dat elk product perfect binnen de Scandinavische woonstijl past, van hoogwaardige kwaliteit is en de functionaliteit niet uit het oog verliest. MENU focust zich op mooie objecten met slimme oplossingen voor dagelijks gebruik, zoals stoelen en tafels. Zo is deze Harbour serie het resultaat van de dagelijkse behoeftes binnen de MENU Space in Kopenhagen. En omdat menselijke behoeftes nooit erg ver uit elkaar liggen, kan nu iedereen van het fraaie resultaat genieten.

Elegante MENU Harbour tafels en stoelen

Naast de verschillende stoelen vind je in de Harbour collectie van MENU ook tafels. Uiteraard had MENU ook deze meubels nodig in Kopenhagen. Naar welk(e) formaat, vorm en materiaal gaat jouw voorkeur uit? De tafels met een zwartstalen poot en ronde voet stel je zo naar je eigen smaak samen. Ga bijvoorbeeld voor de Harbour Column tafel marmer 105 centimeter wanneer je je ruimte van een luxe uitstraling wilt voorzien. Wil je juist de focus leggen op de stoelen bij de tafel en heb je daar niet zo’n groot oppervlak voor nodig? Kies dan voor een neutralere versie zoals de Harbour Column tafel 60 centimeter. Mix en match een tafel met de stoelen uit deze collectie waardoor je gegarandeerd tot een unieke set komt die je dagelijks blij maakt.

MENU Harbour bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MENU. Dat betekent dat wij alle producten uit de MENU Harbour collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.