Actie: -25% op productselectie van by MENU

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie producten van MENU. De actie geldt t/m 28 november.

De Menu Hashira collectie: tijdloos en innovatief

Het Deense merk Menu bestaat al sinds 1978, al zou je dat misschien niet zeggen als je naar hun producten kijkt. Die voelen namelijk juist heel nieuw en innovatief aan. Hoewel Menu altijd op zoek is naar vernieuwing, hebben hun producten toch vaak een bepaalde tijdloosheid over zich heen. Het kleurenpalet van het merk draagt daar ook zeker aan bij. Een blik op hun prachtige lampen, meubels en accessoires laat ons kennismaken met zacht pastel en warme natuurlijke aardetinten. Menu werkt met zowel individuele ontwerpers als ontwerpbureaus zoals Norm Architects. Laat die laatste nou ook net verantwoordelijk zijn voor het ontwerp van de Hashira collectie van Menu. Ga jij voor een vloerlamp, tafellamp of hanglamp?

Een maatje meer in de Hashira collectie van Menu

Dat de Menu Hashira lampen worden vergeleken met traditionele lantaarns, wil zeker niet zeggen dat je dan ook meteen alleen maar moet denken aan schattige lantaarntjes in een bescheiden formaat. De Hashira vloerlamp is daar een perfect voorbeeld van. Deze lamp is 83 centimeter hoog en heeft een diameter van 30 centimeter. Met zo’n joekel van een vloerlamp heb je een eyecatcher, een kunstobject en sfeerlamp in één. Doordat de lampen ook nog eens 360 graden diffuus licht verspreiden, transformeren ze de ruimte meteen als je ze aanzet. Het maakt daarvoor niet uit hoe groot de kamer in kwestie ook is.

Menu Hashira bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij elk product uit de Menu Hashira collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.