Sorteren op

1-36 van 55 producten

Meesterlijk design van Menu

Het Deense label Menu is de producent van bekende designproducten als de Pin bijzettafel, de POV Wall kaarsenstandaard en de Decanteerkaraf. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van Menu is niet alleen prachtig om naar te kijken maar tevens bijzonder functioneel – en een tikkeltje gestoord. Denk maar aan de dubbele Menu lampen waar we het net over hadden.

Menu lampen: familie, of toch niet?

Deze lampen hebben niet dezelfde achternaam, maar hebben stuk voor stuk toch wel wat van elkaar weg. We hebben het dan over de Menu Franklink Chandelier hanglamp, de Menu Leonard hanglamp en de Menu Warren wandlamp. Heb jij de overeenkomsten al gevonden? Je kunt ze in elk geval uitstekend met elkaar combineren in jouw woonkamer om zo een mooi geheel te creëren. De Menu JWDA Concrete tafellamp is het resultaat van een succesvolle mix van vormen en materialen. Het designlampje met een betonnen voet en een messing knop is geboren. Hij heeft een diameter van 17 centimeter en een hoogte van 29 centimeter. Oftewel: klein maar fijn! Je kunt hem daarom prima kwijt op je bijzettafel, of misschien wel op je boekenplank. Decoratief en functioneel tegelijk. Een totaal andere lamp is de Menu Peek bureaulamp LED. Simpel en bescheiden, maar toch heel mooi. Deze lamp staat absoluut niet graag in de schijnwerpers, maar dat hoeft ook niet. In een rustig interieur voelt hij zich uitstekend thuis.

Menu lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle Menu lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Menu lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Menu lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Menu