MENU Norm

De MENU Norm serie is een verzameling van diverse producten ontworpen door Norm Architects. De ontwerpers van deze studio zijn heel veelzijdig. Ze werken in diverse disciplines zoals interieurdesign, industrieel ontwerp, maar ook fotografie en grafisch ontwerp. In al het werk wat ze maken ligt de focus op kwaliteit, duurzaamheid en tijdloosheid. En dat is precies waar MENU en Norm Architects elkaar vinden en waarom de samenwerking zo succesvol is. Neem de Norm peper- en zoutmolen. Deze krachtige en vriendelijke Norm peper- en zoutmolen blijft een leven lang overeind staan. Er zijn verschillende kleuropties zodat iedereen wel een passend exemplaar kan vinden. Dit gaat van klassiek blauw tot glimmend messing. Welke past het best bij jouw keukenpersoonlijkheid?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Tijdloosheid van MENU

Dit Deense merk bestaat al sinds 1978, maar voelt heel nieuw aan. De tijdloosheid van het merk sluit naadloos aan op het interieur van nu. De producten bestaan uit minimalistische lijnen en kwalitatief sterke materialen wat maakt dat ze niet snel gaan vervelen. De eenvoud straalt kracht en rust uit. Een hele fijne toevoeging voor een prettige leefomgeving waar je helemaal tot rust kunt komen. Én makkelijk te combineren met verschillende andere stijlen. Het merk weet de kwaliteiten van verschillende ontwerpers en ambachtslieden op een perfecte manier samen te brengen. Met als resultaat dat MENU een heel divers assortiment heeft vol prachtige accessoires, meubels en lampen, die zowel functioneel als comfortabel en esthetisch zijn. Een echte verrijking voor het moderne dagelijkse leven.

Zachtheid van MENU met Norm producten

De producten uit de MENU Norm collectie hebben een vriendelijke en zachte uitstraling. Dit komt onder andere omdat er veel met ronde vormen is gewerkt. Neem de Norm Wall Mirror spiegel. Een normale passpiegel heeft vaak vierkante hoeken, maar deze langwerpige Norm spiegel geeft meteen een zacht gevoel. De vorm is geïnspireerd op het verleden, maar nog steeds relevant en inspirerend. Je kunt hem zowel horizontaal als verticaal gebruiken. Het is maar net waar je hem voor wilt gebruiken. De Norm theepot is ook geïnspireerd op het verleden, maar dan op die uit het oosten. De moderne vertaling maakt het door de transparantie en het technische theezakje makkelijk de thee op de voor jouw perfecte sterkte te krijgen. Zo komen het heden en het verleden op een perfecte manier samen.

MENU Norm bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MENU. Dat betekent dat wij alle producten uit de MENU Norm collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail.Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.