Naar boven
Sorteren op

1-36 van 221 producten

Menu maakt mooier

Menu is een Deens merk dat zich richt op objecten die we dagelijks gebruiken en probeert daar nieuwe slimme oplossingen voor te bedenken. Dit levert een mooi assortiment op dat het leven net een beetje leuker, makkelijker en vooral mooier maakt. Om dit te bereiken, werken ze samen met super getalenteerde ontwerpers vanuit de hele wereld. Samen komen ze tot producten die je nu zal koesteren en die je over een lange tijd nog steeds blij zullen maken. Alles altijd passend binnen de Scandinavische stijl en van hoogwaardige kwaliteit. Iets wat je zeker terugziet in het minimalistische ontwerp van de fauteuil en banken uit de Offset serie. Hoe deze zitmeubelen jouw dagelijkse leven leuker en makkelijker kunnen maken? Plof op eentje neer en je snapt het meteen.

Menu biedt comfort met Offset banken

Deze serie zitmeubelen bevat ook twee banken. Bij deze modellen is het contrast tussen de slanke smalle armleuningen en het dikke bolle zitkussen nog groter. De bank is echt een fijne minimalistische toevoeging aan je interieur. Eentje die het comfortgehalte van de ruimte een enorme boost geeft. De bank is in twee verschillende maten te verkrijgen. De Offset bank driezitter heeft een breedte van 228 centimeter en de Offset bank tweezitter heeft een breedte van 178 centimeter. Beide modellen zijn in een toegankelijke grijs- en bruintint te verkrijgen en de driezitter is er ook nog in een rijke rode tint. Bedenk hoeveel mensen jij een plek wilt bieden, welke kleur het beste bij jou thuis past en bestel jouw favoriete optie. Kijken of het je dan nog lukt ook weleens niet op de bank te liggen.

Menu Offset bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Menu Offset collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Menu Offset gemiddeld met 6 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Menu
Filters
Productsoort
Kleur
Ontwerper
Hoogte verstelbaar
Materiaal
Op voorraad
Woonstijl
Prijs