Over Menu

Het Deense designlabel Menu werkt samen met getalenteerde ontwerpers. Zo creëren ze de mooiste ontwerpen voor jou. Menu heeft een duidelijke mentaliteit. Het designlabel wilt de wereld beter maken, niet zo ingewikkeld en vooral leuker. Continu vernieuwen speelt een belangrijke rol voor Menu. Samenwerken met verschillende designers en architecten, dat maakt het mogelijk om telkens met nieuwe ideeën te komen. De producten maken je huis sfeervoller en stralen luxe uit. Sommige items zijn ook geschikt voor buitenshuis. Zo kun je je tuin en woning super goed op elkaar afstemmen. De Menu Umanoff plantenbak is een voorbeeld van een product voor zowel binnen als buiten. Het rotan frame waar de plantenbak op rust heeft een modern karakter. Strak en stijlvol, zo kun je hem wel omschrijven. De goede kwaliteit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van de plantenbak.

Stijlvolle Menu plantenbakken

Lang niet iedereen is geboren met groene vingers. Sommigen krijgen ze later en sommigen zelfs nooit. Voor alle type tuinliefhebbers heeft Menu een geschikte oplossing. Maak het simpel en leuk en dat doe je door een Menu plantenbak aan te schaffen. Je hoeft alleen nog iets van groen in huis te halen en je bent al klaar. De plantenbakken brengen sfeer aan in je tuin of huis. Af en toe wat water geven is wel handig, maar verder verreist het minimaal werk van je. Je hebt echt geen grote bloementuin nodig. Juist een paar potten daar zijn al erg leuk. Waar ga jij je plantenbak neerzetten?

Menu plantenbakken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle Menu plantenbakken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.