Leuker wakker worden met Menu

Dit Deense merk heeft een duidelijke filosofie: ze willen de wereld beter maken, minder gecompliceerd en net een beetje leuker om in wakker te worden. Zelf noemen ze deze filosofie simpel en als je door hun collectie gaat, ga je denken dat dit inderdaad zo is. Ze hebben een uitgebreid assortiment met prachtige designproducten voor het dagelijkse gebruik. Menu besteedt tijdens het ontwerpproces veel aandacht aan het bedenken van slimme oplossingen en heeft als doel dat wanneer je een product aanschaft, je daar niet snel op uitgekeken zal raken. Zo zijn ook de kandelaars uit de POV serie slim ontworpen waardoor ze blijven verassen en je nog jarenlang zal genieten van het spel van vorm en functie.

Menu POV collectie brengt sfeer

Naast dat de vorm van deze ontwerpen lijkt te kunnen bewegen, krijg je ook het idee dat de wandmodellen op je muur zweven. Het ophangsysteem is namelijk slim weggewerkt achter het smalle stalen frame. Van het cirkelvormige model zijn er verschillende maten verkrijgbaar waarbij de een geschikt is voor een waxinelichtje en de ander voor een kaars. In dat laatste geval is de POV Circle L kandelaar zeer geschikt. Voor een speels, sfeervol en warm effect kun je verschillende versies in een groep aan de muur hangen. Heb je liever wat kaarslicht op tafel in plaats van op de muur? De serie bevat ook twee staande kandelaars waarvan de POV Large kaarsenstandaard een geometrisch landschap is met plek voor wel zeven kaarsen. In jouw huis is er vanaf nu nooit meer gebrek aan een romantische sfeer.

Menu POV bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Menu POV collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.