Menu verveelt niet

Menu heeft een duidelijke filosofie: ze willen de wereld beter maken, minder gecompliceerd en net een beetje leuker om in wakker te worden. Zelf noemen ze deze filosofie simpel en als je door hun collectie gaat, ga je bijna denken dat dit inderdaad zo is. Ze hebben een uitgebreid assortiment met prachtige designproducten voor het dagelijkse gebruik. Passend in de Scandinavische stijl, want ook dit merk komt uit Denemarken. Het land van vele mooie designmerken. Menu besteedt tijdens het ontwerpproces veel aandacht aan het bedenken van slimme oplossingen en heeft als doel dat wanneer je een product aanschaft, je daar niet snel op uitgekeken zal raken. Wanneer je een van de tafels uit de Snaregade collectie aanschaft zal deze het middelpunt worden van mooie herinneringen aan verjaardagen, etentjes en quality time van het gezin. Die doe je dus niet snel meer weg.

Menu Snaregade voor thuis en op kantoor

Het fijne aan deze serie is dat de tafels eenvoudig maar toch uitgesproken zijn. Het lijnenspel van het frame geeft een grafisch effect. De tafels zijn dus een goede optie wanneer je van een minimalistische inrichting houdt, maar zeker niet van saai. En het maakt dat ze naast thuis ook goed op een kantoor passen. De Snaregade Oval tafel 210x95 is bijvoorbeeld een fijne tafel voor in een vergaderruimte. De ovale vorm maakt dat je makkelijk met veel mensen kan aanschuiven en iedereen elkaar goed kan aankijken. Dat nodigt uit tot een open gesprek. Is het zwart je net wat te donker? Je vindt ook de Snaregade Oak tafel 210x95. Het model is hetzelfde alleen heeft deze een blad van massief eikenhout. Het is maar net wat het beste bij de rest van de ruimte past.

Menu Snaregade bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Menu Snaregade collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.