Sorteren op

1-36 van 37 producten

Menu’s filosofie

De filosofie van Menu is dat zij de wereld beter, minder ingewikkeld en een klein beetje mooier willen maken. Dit doen zij door samen te werken met super getalenteerde ontwerpers. Samen met hen maken zij de mooiste objecten, die moeten worden gekoesterd voor nu en altijd. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om hoge kwaliteit design te produceren met een frisse Scandinavische uitstraling. Bij Menu zijn ze geobsedeerd door slimme oplossingen toe te passen op het moderne leven. Het doel is om mooie objecten te maken voor dagelijks gebruik. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van Menu is niet alleen prachtig om naar te kijken maar tevens bijzonder functioneel – en een tikkeltje gestoord. Dit is ook terug te zien in de Menu tafels.

Menu tafels voor (bijna) elke plek in huis

De Snaregade Round tafel 120 mengt zich gemakkelijk in zijn omgeving. Deze tafel past in ieder interieur. Het bijzondere aan deze tafel is dat het onderstel genoeg ruimte heeft voor je benen en stoelen. Het maakt niet uit of je groot of klein bent, want iedereen past aan deze tafel! De tafel is zelfs getest door niemand minder dan de oprichter van Menu. Je kunt er dus zeker van zijn dat deze tafel goedgekeurd is. Een bijzettafel waarmee je alle kanten op kunt is de Menu Androgyne bijzettafel. Het bijzettafeltje heeft een stevige basis waardoor hij wel tegen een stootje kan. Dit unieke tafeltje mag je niet onderschatten. Je plaatst hem naast je bed, je bank of op de veranda. De Menu tafels voelen zich overal thuis!

Menu tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle Menu tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Menu tafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Menu tafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

MENU