Actie: -25% op productselectie van by MENU

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie producten van MENU. De actie geldt t/m 28 november.

Menu: Scandinavisch en stijlvol

Dit Deense merk ontwerpt vanuit een verlangen de wereld beter te maken, minder gecompliceerd en net wat leuker om in wakker te worden. Een mooie filosofie die Menu zelf als simpel omschrijft. Als je een kijkje neemt in hun uitgebreide assortiment ga je inderdaad geloven dat dit effect simpel te behalen is. De producten uit de collectie zijn tot stand gekomen in samenwerking met super getalenteerde ontwerpers van over de hele wereld. Het zijn allemaal mooie items om nu te koesteren en die je in de toekomst ook zal blijven koesteren. Menu focust zich op mooie objecten met slimme oplossingen voor dagelijks gebruik die altijd weer perfect passen in de Scandinavische sfeer en woonstijl.

Menu brengt comfort met Tearoom zitmeubilair

Alle meubelstukken uit deze serie zijn leverbaar in twee verschillende materialen: de oranjerode city velvet en de beige savanna. Dat geldt ook voor de Tearoom Sofa bank. Je kunt dus kiezen welke sfeer deze bank met zijn ronde vormen in jouw ruimte uitstraalt. De savanna uitvoering is meer bescheiden en tijdloos terwijl de city velvet de extraverte uitgesproken versie is. Om in het midden uit te komen, zou je ook voor een combinatie kunnen gaan door bijvoorbeeld de Tearoom Lounge chair in de andere stof naast de bank te zetten. Welk(e) bank, stoel of materiaal je ook kiest, je zal in ieder geval lekker zitten. Ook de binnenkant is namelijk met zorg ontworpen met als doel de meubels zo comfortabel te maken dat ze een humeur opwekkend effect zullen hebben op iedereen die plaatsneemt.

Menu Tearoom bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Menu Tearoom collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.