Sorteren op

1-2 van 2 producten

Meesterlijk design van Menu

Het Deense label Menu is de producent van bekende designproducten als de Pin bijzettafel, de POV Wall kaarsenstandaard en de Decanteerkaraf. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van Menu is niet allen prachtig om naar te kijken maar tevens bijzonder functioneel. Vanaf het eerste gebruik merk je dat er over de ontwerpen is nagedacht. Zo is de Menu theepot de eerste theepot die niet lekt. Een unicum in theeland! Tot slot heeft Menu een aantal 'gekke' design accessoires, zoals het Barcelona vogelhuis.

Menu theepot lekt niet

De Norm theepot van Menu zit al aan tafel op je te wachten als je thuiskomt van je werk of school. Bijzonder aan het moderne ontwerp van deze Menu theepot is het thee-ei, dat in het midden van de glazen pot zit. Je haalt het aan een kunststof koordje omhoog wanneer de thee voldoende is getrokken. Zo zet deze theepot de thee precies zoals jij wilt, in welke smaak je wilt. Bovendien is deze Menu theepot uniek in theeland omdat zijn tuit als één van de weinigen niet lekt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je vers gezette thee over je huiswerk, aantekeningen van de vergadering vanochtend of je knutselwerk gaat.

Drie halen, één betalen

Ook de tweede Menu theepot verdient een eigen alinea. De Menu Norm Storm thermoskan komt namelijk met twee prachtige, porseleinen mokken. Zo ben je direct klaar om te gaan naar je picknick, buurtbijeenkomst of treinreis! Deze kunststof Menu theepot geeft je onderweg een huiselijk gevoel met zijn aanwezigheid en zorgt ervoor dat je warme drank goed op temperatuur blijft. Zo’n maatje wil je toch overal mee naartoe nemen? De Menu theepot is verkrijgbaar in het hippe blauwgrijs en heeft een inhoud van maar liefst 1 liter. De bijbehorende mokken zijn van porselein en hebben ieder een inhoud van 20 centiliter. De vrolijke verfaccenten op de mokken zorgen ervoor dat dit trio ook thuis meer dan welkom is!

Menu theepot bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij elke Menu theepot kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Menu theepot en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Menu theepot, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.