MENU TR Bulb

Designer Tim Rundle ontwierp de verlichting uit de MENU TR Bulb collectie voor een wel heel specifieke doelgroep: de zogeheten ‘urban nomads’. Dit zijn de mensen die regelmatig verhuizen waarbij ze van stad naar stad trekken. Volgens Rundle vroeg deze nieuwe trend om een nieuw soort verlichting. Verlichting die makkelijk meerdere verhuizingen overleeft en daarnaast ook niet te veel technische expertise en tijd vereist tijdens het installeren van de lampen. Het meest elementaire ontwerp uit deze collectie is de TR Bulb hanglamp mat. Je hoeft wat ons betreft echter helemaal geen urban nomad te zijn om van de minimalistische MENU TR Bulb hanglamp te genieten. Het minimalistische, Scandinavisch ogende ontwerp doet het namelijk goed in bijna alle ruimtes.

Actie: -20% op productselectie van MENU

Je ontvangt nu 20% korting op een selectie producten van MENU. De actie geldt t/m 31 mei.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Over MENU

Bij MENU draait het om maar één ding: de wereld een stukje mooier maken door het ontwerpen van minimalistisch en innovatief design. Om dit te bereiken is het belangrijk dat er een regelmatig een frisse wind waait door het bedrijf. Daarom werkt MENU vaak samen met verschillende creatieve geesten waaronder veel designers en architecten. Om er zeker van te zijn dat deze creativiteit samengaat met een hoogwaardige kwaliteit, worden de items van MENU gemaakt door echte vakmensen. Dit zijn meestal lokale producenten die jarenlange ervaring hebben met het vervaardigen van één specifieke productsoort. Op zo’n manier kun je er zeker van zijn dat de lampen van MENU altijd ontdaan zijn van onnodige poespas en voorzien zijn van een tijdloos design waarvan je dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de lampen nog jarenlang plezier kunt hebben.

MENU TR Bulb lampen in alle soorten en maten

Wil je jouw verlichting naar een hoger plan tillen? Dan denken we dat je aangenaam verrast zult worden door de MENU TR Bulb Suspension hanglamp. Deze enorme hanglamp wordt gesierd door dezelfde minimalistische bollen als de TR Bulb hanglamp, maar biedt dan plaats aan maar liefst vier van deze exemplaren. Met zijn lengte van 125 centimeter is hij dan ook prima in staat om een grote dinertafel te voorzien van genoeg licht. Houd je het liever iets kleiner? Dan zal je waarschijnlijk meer voelen voor de TR Bulb Low tafellamp of de wat hogere TR Bulb High tafellamp. Deze exemplaren zijn voorzien van dezelfde lichtbol, maar hebben een extraatje gekregen: de voet van deze tafellampen is namelijk gemaakt van écht marmer. Zo staan de tafellampen uit de MENU TR Bulb collectie er extra stevig bij.

MENU TR Bulb bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MENU. Dat betekent dat wij alle producten uit de MENU TR Bulb collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.