MENU vazen

Bloemetjes buiten zetten? Een MENU vaas doet er niet moeilijk over. In het Flinders assortiment vind je verschillende design vazen die variëren van een glazen vaas tot eentje met een betonnen uiterlijk. Helemaal leuk is de MENU Echasse vaas. De druppel vorm geeft de Echasse vaas een elegante look. Naar wens is de vaas natuurlijk te vullen met bloemen. Het glas van de vaas heeft een rokerige finish, wat hem een unieke uitstraling geeft. Naast deze unieke MENU vaas hebben we nog veel meer ontwerpen van dit Deense designmerk voor je. Kijk verder en ontdek jouw favoriete vaas!

  • Gratis levering vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-11 van 11 producten Sorteren op 1-11 van 11 producten Terug naar boven

Meesterlijk design van MENU

Het Deense label MENU is de producent van bekende designproducten als de Pin bijzettafel, de POV Wall kaarsenstandaard en de Decanteerkaraf. Het bijzondere aan dit merk is dat MENU ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het MENU keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van MENU is niet alleen prachtig om naar te kijken maar tevens bijzonder functioneel – en een tikkeltje gestoord. Denk maar aan de Echasse vaas waar we het net over hadden.

Koperkleurige vazen

De Vase Vase vaas is niet de enige MENU vaas met een dubbelzinnig karakter: de MENU Troll vaas medium kan er ook wat van! Deze prachtige koperkleurige vaas heeft zijn naam te danken aan ontwerpster Anderssen & Voll en combineert glas en beton op originele wijze. De MENU Troll vaas heeft zijn naam te danken aan de overloop van kleur in het glas van donker naar transparant. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een perfect voorbeeld is van het ‘out of the box’ denken van MENU. Wat vind jij?

Tactische grote design vazen van MENU

Dankzij het glanzende oppervlak van de MENU Aer vaas 33 wordt elke bos bloemen die je erin zet weerspiegeld. Zo lijkt het net alsof je twee bossen hebt aangeschaft! Deze MENU vaas is verkrijgbaar in twee verschillende maten. De hoge, slanke versie is perfect voor een mooie bos rozen. De lage, brede vaas is juist ideaal voor een drijvend bloemstuk. De Aer vaas van MENU dankt zijn naam aan het Engelse woord ‘air’. Het is dan ook geen verrassing dat het ontwerp van de vaas geïnspireerd is op de golvende bewegingen van de lucht.

MENU vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MENU. Dat betekent dat wij elke MENU vaas kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke MENU vaas en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een MENU vaas, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.