Menu van Deense bodem

Menu is een Deens designmerk. De collectie bestaat uit Scandinavische meubels, accessoires en verlichting. De producten typeren zich door de unieke en originele uitstraling. Menu is namelijk altijd op zoek naar nieuwe technieken, methodes en materialen om ervoor te zorgen dat de collectie vernieuwend blijft. Je zult dan ook keer op keer verrast worden door de nieuwe producten in de collectie, want gebruikmaken van een bestaand design is onacceptabel. Dit weten ze te realiseren doordat ze zichzelf hebben aangewend om ‘vers’ te denken. Hiermee wordt bedoeld dat ze verder kijken dan alleen het product. Ze stellen zichzelf altijd de vraag hoe ze van iets bestaands een nieuwe creatie kunnen vormen zonder het basisprincipe te veranderen.

Gestructureerd interieur met de wanplanken van Menu

De Menu Epoch wandplank 79 verklapt het al een beetje. Maar deze wandplank van Menu is een superslimme oplossing voor iedereen die altijd alles overal laat slingeren. Deze plank is namelijk een dienblad en wandplank ineen. Met deze grote wandplank kun je al je favoriete accessoires kwijt én leuk je je muur makkelijk op. Ben je van nature een opgeruimd type, dan is dit ook geen verkeerde aankoop, want een mooi woonaccessoire is het absoluut. Een andere wanplank met een superhandige functie is de Menu Corbel wandplank. In het ontwerp komen maar liefst drie verschillende materialen samen: hout, marmer en messing.

Menu wandplanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle Menu wandplanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.