MENU Wire

De inspiratie voor de MENU Wire serie komt van een bezoek aan een Japanse tuin in Los Angeles. Ontwerpers Jonas Bjerre-Poulsen en Kasper Rønn waren onder de indruk van de tuin en de manier waarop er gebruik werd gemaakt van displays. In de tuin waren op maat gemaakte staande en hangende displays te zien met bloemen en licht erop. In combinatie met de kleine fonteintjes en de Japanse bomen transformeerden de tuin in een schitterende nieuwe soort art deco stijl. De Wire Bin opbergmand zwart combineer je met een mooie lamp die net voor wat extra sfeer zorgt in je tuin, in je woonkamer of op je terras. Je kunt hem ook combineren met een grote vaas met bloemen of een bloempot met verse kruiden. Kijk maar wat de Wire collectie van MENU je te bieden heeft. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Design op het MENU

Het Deense designlabel MENU biedt een bijzondere collectie kasten, accessoires en verlichting. MENU houdt een oneindige zoektocht naar mooi Scandinavisch design met echte originaliteit. Het bijzondere aan dit merk is dat MENU ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het MENU keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. De producten van MENU zijn praktische oplossingen voor het moderne leven. En of het nu om een onmisbaar keukenaccessoire gaat, of om een vaas die de finishing touch toevoegt aan je interieur: MENU zet zich in voor praktisch én mooi design.

MENU Wire: verschillende hoogtes

Je kunt een vaas met bloemen, een tafellamp of een stapel boeken prima kwijt op de Marble bijzettafel uit de MENU Wire collectie. Het is maar net waarvoor je hem wilt gebruiken. Wat dacht je van de Wire plantenbak? De plantenbak een luxe uitstraling en tilt jouw interieur naar een hoger niveau. Wist je dat je de plantenbak ook buiten kunt neerzetten? Goed nieuws, want je kunt nu ook je eigen Japanse tuin creëren. Hang er nog een paar mooie lampionnen bij en je hebt de Japanse look ook in jouw tuin. Wissel af in de hoogte met de verschillende hoogtes plantenbakken. In deze plantenbak kan perfect een klimplant pronken. Je kunt de mooie plantenbak echter ook vullen met vrolijke bloemen in mooie kleuren om Wire zo een wat zachtere uitstraling te geven.

MENU Wire bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MENU. Dat betekent dat wij elk product uit de MENU Wire collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de MENU Wire serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de MENU Wire collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.