Over MiaCara

Dit Duitse merk is sinds 2011 op de markt en groeit heel hard. Dit bevestigt dat Sebastian en Barbara Zweig, het echtpaar dat MiaCara heeft opgericht, niet de enige waren die het idee hadden dat er nog wel wat verbeterd kon worden in de wereld van de huisdieraccessoires. Het begon met producten voor de hond aangezien ze zelf een labrador aan het gezin hadden toegevoegd. In de praktijk zagen ze een groot gebrek aan kwaliteit van producten en aangezien elk baasje enkel het allerbeste voor zijn viervoeter wilt, besloten ze zelf een merk op te richten. Met het idee kwaliteit en esthetiek samen te brengen. Toen dit begon te lopen en ze hoorden dat mensen hun producten ook voor katten aanschaften, besloten ze een aparte lijn voor katten te maken. Zo komt het dat de Desco serie een versie heeft voor zowel de hond als kat.

Design voerbak voor de hond

De Desco serie voerbakken is ontworpen door Mathias De Ferm. Zijn doel was het ontwerp een karakteristieke vorm te geven met een minimalistische uitstraling. Belangrijk daarbij was om de details van de constructie op een esthetische manier te verwerken. Dat is hem zeker gelukt, want het resultaat mag er zijn en is dan ook niet onopgemerkt gebleven. De Desco hondenvoerbak medium won een speciale vermelding bij de German Design Awards. Niet gek als je hoort welke extra details dit ontwerp heeft. Zo kan de aluminium voerbak zowel binnen als buiten gebruikt worden en zit er een siliconen ring om de gaten waar de bakken ingaan zodat deze niet bewegen en dus geen geluid maken wanneer deze gretig worden leeggegeten. Heb je trouwens een grote hond? Neem dan de Desco hondenvoerbak large, dankzij de hoge voerbak hoeft je viervoeter niet zo te bukken. Dit merk heeft aan alles gedacht.

MiaCara Desco voerbakken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MiaCara. Dat betekent dat wij alle producten uit de MiaCara Desco collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.