Montis Miss Judith kruk
1-2 weken
 
€ 1.345
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Montis Miss Judith kruk

Omschrijving

De Montis+ Miss Judith kruk is ontworpen door Judith de Graauw.

Judith. Miss Judith. Een mode-bewuste vrouw die de goede oude tijd met de dag van vandaag combineert. Het bijzondere van de Miss Judith kruk van Montis+ zit hem in de constructie. De kruk is gemaakt met behulp van technieken uit de schoenenindustrie. Want, in de omgeving waarin Montis is gevestigd werden vroeger leren schoenen gemaakt. De zware machines van de schoenmakers worden zelden meer gebruikt, maar voor dit krukje blies de fabrikant ze nieuw leven in. De Miss Judith kruk is er in wit en zwart.

Zoek je naast de Miss Judith kruk van Montis+ een andere kruk van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Montis+. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Miss Judith kruk, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Afmetingen (b) 51 x (d) 33 x (h) 51 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Aluminium (metaal), Leer, Plastic
Garantie 1 jaar
Merk Montis
Herkomst Nederland
Ontwerper Judith de Graauw
Opmerking Uitvoering in L10 Panama 5000 wit leer.

Sfeerafbeeldingen

Montis Miss Judith kruk
Montis Miss Judith kruk

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven