Sorteren op

1-2 van 2 producten

Uitgesproken Modular hanglampen

Het verlichtingsmerk Modular bestaat sinds het jaar 1980. Het merk is vanaf het prille begin een van de pioniers op het gebied van verlichting geweest. De lampen van Modular zijn opvallend, uitgesproken en hebben vaak een onverwachte twist. Dit komt bijvoorbeeld naar voren in het materiaal of het formaat van de lamp. Ook de hanglampen van Modular zijn duidelijk gemaakt met deze kenmerken in het achterhoofd. Daarnaast is Modular al ruim 40 jaar op zoek naar vernieuwing. Het kan altijd beter en mooier, vinden de ontwerpers van Modular. De designs van het verlichtingsmerk zijn dan ook vernieuwend. Dit maakt dat je de hanglampen van Modular niet snel ergens anders zult vinden. Ga dus voor de bijzondere hanglampen van Modular om jouw woonkamer, slaapkamer of keuken mee te verlichten.

Modular hanglampen met vernieuwende designs

Alhoewel de hanglampen van Modular in verschillende vormen en soorten komen, hebben ze ook gemeenschappelijke eigenschappen. Modular vernieuwt de verlichtingswereld al ruim 40 jaar, en de designs van dit merk zijn dan ook vrijwel altijd onverwachts. Door de eigenzinnigheid vormt deze verlichting een echte aanvulling voor in je huis. Zo ook de hanglampen van Modular. Neem bijvoorbeeld de Modular Bolster hanglamp LED. Deze lamp zorgt er door zijn uitgesproken materiaal voor dat je ruimte in één klap contemporain oogt. Met dit ontwerp creëer je een ambiance die een blijvende indruk achterlaat. Ook de Modular Soufflé hanglamp LED is vooral vanwege zijn vorm een moderne lamp. De hanglampen van Modular zijn dus erg geschikt om wat vernieuwing in je interieur te brengen. De Modular hanglampen verdienen met hun schitterende design sowieso een (permanent) plekje aan jouw plafond.

Modular hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Modular. Dat betekent dat wij alle Modular hanglampen lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Modular hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met één van de Modular hanglampen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.