Modular wandlampen

De Modular wandlampen vormen stuk voor stuk een aanwinst voor je interieur. Een bekende familie uit deze collectie is de Nomad. Door het eigentijdse design van deze lampen eisen ze eigenlijk direct je aandacht op. De wandlampen zijn er in verschillende soorten en maten waardoor je vast een lamp vindt die aansluit bij je smaak. Een voorbeeld is de Nomad Minimal Short wandlamp. Door het design kun je eigenlijk alle kanten op met deze lamp aan je wand. Met het beweegbare armatuur laat je eenvoudig het licht schijnen op de plek waar je het nodig hebt. Het voordeel is dat je hem ook aan het plafond kunt hangen. Mooi makkelijk! Ben je eigenlijk op zoek naar een slag kleiner? Dan is de Nomad Minimal Ultra Short wandlamp vast iets voor jou. Om hem wat huiselijker te maken, kun je kiezen uit verschillende lampenkappen die plaatje compleet maken.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-20 van 20 producten Sorteren op 1-20 van 20 producten Terug naar boven

Modular: architecturale verlichting

Het Belgische designlabel is hét verlichtingsmerk speciaal voor architecturale verlichting. En dat al bijna 35 jaar lang. De eigenzinnigheid en complexiteit staan centraal in de collectie van Modular. Echte high-end designverlichting waarmee je je interieur of werkplek in een handomdraai omtovert tot een heerlijke (werk)ruimte met functionele sfeerverlichting. Sinds 1980 opereren ze eigenlijk over bijna de hele wereld. Modular bestaat uit een aantal productfamilies waaronder de Split. Elke collectie heeft iets van elkaar weg, maar is toch ook weer heel anders. Maar waarom is dit merk dan zo succesvol? De combinatie van creativiteit, design en technologie maken dit designlabel tot een merk wat de volle aandacht verdient in de designbranche.

Moderne Modular wandlampen

De Modular wandlampen zien er prachtig uit door het design wat ze hebben meegekregen. De Trapz wandlamp van Modular is absoluut niet standaard te noemen, al oogt hij misschien wel zo op het eerste gezicht. Met de gouden of champagnekleurige binnenkant is de Trapz een echte eyecatcher in vrijwel elk interieur. Bijzonder detail: het licht schijnt naar boven én naar beneden. De Duell wandlamp van Modular heeft iets van deze beauty weg, maar is toch net weer wat anders. Door de ronde vorm geeft hij eigenlijk elke kamer een zachte, vriendelijke uitstraling. Hij is net wat kleiner: 15,2 centimeter breed, 7,2 centimeter diep en 16 centimeter hoog. De Modular Nude wandlamp heeft een totaal andere vorm waarmee architectuur perfect wordt geaccentueerd. De lichtbron van de lamp is verzonken in de cilinder waardoor hij nagenoeg onzichtbaar is.

Modular wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Modular. Dat betekent dat wij alle Modular wandlampen lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Modular wandlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met één van de Modular wandlampen lampen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.