Sorteren op

1-3 van 3 producten

Mogg: exclusiviteit voor iedereen

Het Italiaanse merk Mogg is opgericht door de architect Nicola Galbiati. Het label is opgericht in 2012 en heeft in korte tijd een grote naam opgebouwd. Dat Galbiati van origine als architect werkte, is nog steeds goed te zien in de ontwerpen van Mogg. De designs zijn vaak bijzonder en sculpturaal; je zou ze ook wel architectonisch kunnen noemen. Dit zorgt ervoor dat een ontwerp van Mogg anders dan anders is, dit merk is dan ook zeker niet voor muurbloempjes. Toch is er bij Mogg voor iedereen wat te vinden. Mogg maakt naar eigen zeggen ‘Unlimited Design’. Zij willen een slag slaan tussen exclusief design en massaproductie. Het merk zoekt vaak de grens op tussen kunst en design, de moderne boekenkasten van Mogg zijn hier een goed voorbeeld van.

Een moderne boekenkast van Mogg

Wat je ook op de planken neerzet, alles ziet er mooier uit op een Mogg boekenkast. De boekenkasten van Mogg zien er niet alleen prachtig uit, maar zorgen er vaak ook voor dat je jouw boeken of andere objecten op een fijne en goede manier kan opbergen. Kijk bijvoorbeeld naar de Mogg Metrica Tower boekenkast. Deze open boekenkast bestaat uit verschillende vakken. Je kunt al jouw favoriete boeken gemakkelijk tussen de vakken plaatsen. Zo blijven je boeken of tijdschriften goed bewaard, ziet de kast er altijd netjes uit en kun je gemakkelijk bij al je items. Zo is de Metrica Tower een typische Mogg boekenkast: een simpel maar krachtig design met architectonische elementen. Wat wil je nog meer? Maak een impact in je interieur met deze schitterende design boekenkast!

Mogg boekenkasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Mogg. Dat betekent dat wij alle Mogg boekenkasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke boekenkast van Mogg en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Mogg boekenkast veilig en vertrouwd online bestelt.