Sorteren op

1-2 van 2 producten

Mogg is voor iedereen

Het merk Mogg is niet meer uit de designwereld weg te denken, maar bestaat in feite nog niet heel lang. Mogg is namelijk pas in 2012 opgericht. Het ontstaan van het Italiaanse merk is te danken aan architect Nicola Galbiati, die zich na de architectuur op de designwereld wilde focussen. Deze architectonische achtergrond zien we dan ook duidelijk terug in de ontwerpen van Mogg. Mogg combineert innovatieve ideeën met bijzondere materialen, sculpturale vormen en opvallende silhouetten. Zo komen zij tot hun design DNA. In Mogg’s eigen woorden streeft het merk ‘Unlimited Design’ na. Zij willen een slag slaan tussen exclusiviteit en massaproductie. Eigenlijk wil Mogg hun prachtige designs dus voor iedereen toegankelijk maken. Een prachtig doel, als je het ons vraagt.

Een Mogg Donut kan altijd en overal

Er zijn veel redenen om voor een Mogg Donut te gaan: de meubels brengen sfeer en zijn multifunctioneel. Er zijn verschillende meubels van de Donut lijn die je gemakkelijk op meerdere manieren kunt combineren. Een van de voorbeelden is de Mogg Donut poef. Een poef is bij Flinders altijd zeer geliefd. Dit heeft meerdere redenen. Zo kun je de poef gebruiken als voetensteuntje, extra zitplek, bijzettafeltje… Noem maar op! Bovendien is deze poef licht en kun je deze dus gemakkelijk verplaatsen naar andere plekken of zelfs andere ruimten. Hoe vaak je jouw inrichting ook verandert of hoe vaak jouw stijl circuleert, de Donut poef van Mogg kan echt altijd. En dit is ook het geval met de Mogg Donut kruk, een net zo functioneel item dat je ook overal en altijd kunt gebruiken. Je kunt met de Donut lijn van Mogg dus alle kanten op.

Mogg Donut bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Mogg. Dat betekent dat wij alle producten van Mogg kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Mogg en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Mogg item veilig en vertrouwd online bestelt.