Mogg hanglampen

Met de Mogg hanglampen til je jouw interieur naar een hoger niveau. De lampen hebben allemaal een bijzonder ontwerp en zullen stuk voor stuk een echte toevoeging aan jouw ruimte zijn. Kijk bijvoorbeeld naar de Mogg Bitta hanglamp. Deze lamp lijkt meer op een lichtkunstwerk dan alleen op een simpele lamp. Bovendien is de lamp ook nog eens praktisch en slim ontworpen. Bitta heeft namelijk geen aansluitpunt op het plafond nodig, maar loopt van de grond naar jouw gewenste lichtplek. Dit is niet alleen handig, maar draagt uiteraard ook bij aan het opvallende ontwerp van de lamp. Kortom, Bitta is een hanglamp die alle idealen van Mogg uitdraagt. De lamp is namelijk bijzonder, praktisch en eigenlijk ook best simpel. Weinig tierelantijnen, en toch een grote impact: Mogg hanglampen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Mogg: Italiaans design met impact

Mogg is een Italiaans merk, opgericht in 2012. Alhoewel het merk dus nog niet erg oud is, heeft Mogg in relatief korte tijd toch een flinke naam opgebouwd. Mogg is opgericht door de Italiaanse architect Nicola Galbiati. Na een carrière in de architectuur wilde Galbiati op zoek naar een nieuwe uitdaging genaamd Mogg. De ontwerpen van Mogg kenmerken zich door wat Mogg ‘Unlimited Design’ noemt. Mogg is op zoek naar de grens tussen exclusief design en massaproductie. Zij willen bijzondere ontwerpen toegankelijk maken voor een groot publiek: design zonder limieten. Het woord Mogg komt van de Italiaanse woorden Mobili (meubels) en Oggetti (objecten), en dat vat goed samen wat voor ontwerpen je bij Mogg vindt: het zijn misschien meubels, maar lijken ware kunstobjecten.

Bijzondere Mogg hanglampen

Er zijn veel dingen die de hanglampen van Mogg bijzonder maken, maar één element steekt boven de anderen uit. Er zijn namelijk een aantal hanglampen van Mogg die jou uitnodigen om je eigen draai aan het ontwerp te geven. Op deze manier heb je niet alleen een design van Mogg in huis, maar eigenlijk ook een design van jezelf. Bovendien is jouw Mogg hanglamp dus altijd uniek! Een van de hanglampen waarbij dit het geval is de Mogg Phil hanglamp LED. Bij deze hanglamp krijg je een set figuren naar keuze. Deze kun je vervolgens zelf op de Phil lichtstraat plaatsen. Laat bijvoorbeeld een koorddanser balanceren op jouw lamp, of zet twee verliefde figuren op een bankje op de rand. Creëer jouw eigen wereld op de Mogg Phil.

Mogg hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Mogg . Dat betekent dat wij alle Mogg hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke hanglamp van Mogg en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Mogg hanglamp veilig en vertrouwd online bestelt.