Mogg Olo

De Mogg Olo tafels zorgen voor een moderne uitstraling in jouw interieur. Deze prachtige design salontafels en koffietafels zijn gemaakt van beton. In combinatie met het strakke en minimalistische design en de aardse kleuren van Olo zorgt dit voor een interessant en verfrissend uiterlijk. Met Olo kun je dan ook alle kanten op. Wat jouw interieur stijl ook is, zo’n tafel als deze kan er altijd bij. Kijk bijvoorbeeld naar de Olo salontafel large. Deze salontafel heeft een minimalistisch uiterlijk, maar past niet alleen in een modern interieur. Sterker nog, Olo vindt ook gemakkelijk een plekje in een landelijk of bohemien inrichting. De aardse kleur en ronde vorm past daar bijvoorbeeld erg goed bij. Het hangt dus helemaal van jouw persoonlijke voorkeur af. Wij weten het zeker: de Olo tafels zijn er om te blijven.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Mogg is helemaal van nu

Het mooie merk Mogg komt uit Italië, waar het in 2012 is opgericht door architect Nicola Galbiati. Galbiati’s achtergrond in de architectuur komt duidelijk naar voren in de ontwerpen van Mogg. Deze zijn vaak sculpturaal, met bijzondere innovatie en mooie materialen en silhouetten. Mogg streeft naar ‘Unlimited Design’, wat vertaald naar design zonder limieten. Het doel van Mogg is om een slag te slaan tussen exclusief design en massaproductie. En dit doen ze goed. Mogg werkt samen met verschillende designers, waaronder Antonio Facco, de ontwerper van de Olo lijn. Facco is een jonge Milanese designer met een indrukwekkend CV. Hij maakt contemporaine designs die inspelen op de tijdsgeest. Facco past dan ook goed bij Mogg en brengt het merk een stapje dichter bij het design zonder limieten.

Mogg Olo is voor altijd

De prachtige Olo tafels hebben allemaal andere verhoudingen, maar stralen toch een eenheid uit. Dit komt door de vormen die overeenkomen en het materiaal waar de tafels van gemaakt zijn. Olo tafels bestaan uit beton, waardoor ze elegant en niet overheersend zijn. Beton is een materiaal dat wel tegen een stootje kan en dit geeft de Olo tafels dan ook hun karakteristieke uiterlijk. Kijk maar naar de Mogg Olo bijzettafel. Deze bijzettafel heeft een stijlvol design met een hoge tafelpoot. Daarnaast is ook de kleur van de tafel prachtig. Het beton zal nooit vergaan; je kunt Olo dus altijd bij je houden, hoe jouw interieurstijl of inrichting ook veranderen zal. Het beton zorgt namelijk ook nog eens voor een tijdloos uiterlijk. Genoeg voordelen aan de Olo lijn, dus!

Mogg Olo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Mogg. Dat betekent dat wij alle producten van Mogg Olo kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Mogg en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Mogg item veilig en vertrouwd online bestelt.