Mogg salontafels

Met de Mogg salontafels breng je jouw interieur naar een hoger niveau. De design salontafels van Mogg zien er altijd prachtig uit en hebben een luxueuze uitstraling. Of jouw persoonlijke stijl nou wat strakker en moderner is, of juist bohemien of zelfs landelijk: er is vast en zeker een Mogg salontafel die aansluit op jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor een klassiek model, zoals de Olo salontafel medium. Olo is hartstikke modern en eigentijds, maar combineert rustige en vormen met elkaar om zo tot een bijzonder resultaat te komen. De salontafel ademt rust, maar is tegelijkertijd opvallend. Een salontafel als Olo vind je niet snel. Toch combineert Olo, net als de andere salontafels van Mogg, gemakkelijk met andere meubels. De ontwerpen van Mogg vallen op, maar overheersen nooit: een ideale combinatie.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Spraakmakende ontwerpen van Mogg

Het merk Mogg heeft haar naam te danken aan de Italiaanse woorden voor meubels, Mobili, en objecten, Oggetti. De essentie van het Italiaanse merk zit dan ook in de naam. Mogg maakt meubels, want altijd gebruiksvriendelijk en praktisch, die er meer uitzien als (kunst) objecten met een spraakmakend design. Het merk is opgericht door de architect Nicola Galbiati. Deze architectonische invloed is dan ook goed terug te zien in de ontwerpen van Mogg. Er wordt veel gebruik gemaakt van innovatieve technieken en bijzondere lijnen en vormen, om zo tot het mooiste resultaat te komen. Mogg wil de grens tussen massaproductie en exclusief design opzoeken, om zo tot ‘Unlimited Design’ te komen: design zonder limieten. Als je het ons vraagt, zijn ze al aardig op weg.

Mogg salontafels maakt het beste van twee werelden

De salontafels van Mogg hebben allen een uniek ontwerp. Toch hebben de design salontafels ook wat met elkaar gemeen. Net als vele andere ontwerpen van Mogg zijn de tafels altijd gebruiksvriendelijk en maken zij gebruik van innovatie om tot een nieuw inzicht te komen. Kijk bijvoorbeeld naar de Mogg Illusioni salontafel large. Deze tafel lijkt op het eerste gezicht haast uit meerdere tafels te bestaan. Maar niets is minder waar: de tafel heeft juist twee verhogingen. Deze zien er niet alleen mooi uit maar zijn ook handig om drinken, eten, of juist objecten op te plaatsen. Zo combineert Mogg innovatie met uiterlijk. Want wat heb je eraan als iets mooi staat in huis, maar niet praktisch is? Precies, weinig! Met Mogg krijg je het beste van twee werelden.

Mogg salontafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Mogg. Dat betekent dat wij alle Mogg salontafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke salontafel van Mogg en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Mogg spiegel veilig en vertrouwd online bestelt.