Mogg Selfie

Stijl en humor komen samen in de Mogg Selfie spiegels. Het is niet moeilijk om te bedenken waar de naam ‘Selfie’ vandaan komt. De foto’s die we van onszelf maken zijn inmiddels een bekend fenomeen. En waar kun je nou beter je outfit, make-up en haar checken dan in de spiegel? Maar dit is niet het enige waarvoor de Selfie spiegels goed van pas komen. Een design spiegel maakt je ruimte optisch groter en brengt meer licht in de ruimte. Dit is dus hartstikke handig, zeker als je een wat kleinere of donkerdere kamer hebt. Kies dan bijvoorbeeld voor de Selfie spiegel rechthoekig. Deze spiegel is maar liefst 160 centimeter hoog. De spiegel brengt dan ook een hoop ruimte en licht naar binnen. Bovendien is de spiegel vanwege zijn grootte een echte eye-catcher. Zo komen stijl en comfort samen in de Selfie lijn van Mogg.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Mobili, Oggetti, Mogg

Het Italiaanse merk Mogg is opgericht in 2012 in Milaan. Het merk staat voor uitgesproken designs met bijzondere materialen en silhouetten, die altijd praktisch zijn. Dit heeft het merk te danken aan oprichter Nicola Galbiati. Galbiati heeft lang gewerkt als architect, en deze architectonische invloeden zijn dan ook tot op de dag van vandaag terug te zien in de ontwerpen van Mogg. Zelfs in de naam komt de essentie van het design van Mogg duidelijk terug. Mogg komt van de Italiaanse woorden Mobili, meubels, en Oggetti, objecten. Ergens op de grens hiervan bevinden de ontwerpen van Mogg zich. Mogg werkt inmiddels samen met vele ontwerpers, waaronder Alessandra Baldereschi, de ontwerper van de Selfie spiegels. Met behulp van ontwerpers zoals Baldereschi blijft Mogg innoverend en vernieuwend: echt Mogg dus.

Ontwerp jouw eigen Mogg Selfie

Wat de ontwerpen van Mogg vaak zo bijzonder maakt, is niet alleen het uiterlijk, maar ook de mogelijkheid om de ontwerpen aan te passen naar jouw eigen wensen. Dit is ook bij de Selfie spiegels het geval. De spiegels vallen meteen op door de gouden handjes die er omheen gevouwen lijken te zitten. Dit geeft de spiegels een extra dimensie, alsof de handjes de spiegels vasthouden. Maar dat is niet alles: je kunt de handjes naar eigen inzicht verplaatsen op de spiegel. Zo maak je jouw eigen Selfie. Ga bijvoorbeeld voor de Selfie spiegel ovaal. Deze spiegel heeft twee handjes, die je zelf naar andere plekken kunt verplaatsen. Op deze manier maak je de spiegel eigen, en kun je deze veranderen als je toe bent aan iets nieuws. Kortom, genoeg voordelen aan de Selfie spiegels.

Mogg Selfie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Mogg. Dat betekent dat wij alle Selfie producten van Mogg kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Mogg en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Mogg item veilig en vertrouwd online bestelt.