Mogg tafels

Haal niet slechts een meubel in huis, maar een waar kunststuk met de Mogg tafels. Mogg heeft allerlei soorten design tafels en er is dus voor ieder wat wils. Eettafels, salontafels of hoge bijzettafels: het is er allemaal. Bovendien heeft Mogg een veelzijdige stijl, waardoor er gegarandeerd een tafel is die ook jij prachtig vindt. Op zoek naar een opvallend exemplaar? Kies dan bijvoorbeeld voor de Illusioni salontafel large. Deze tafel dankt zijn naam duidelijk aan optische illusie. Het lijkt namelijk haast alsof er meerdere tafels in de Illusioni tafel zitten. Dit zorgt voor een verrassend effect en een tafel waar je nooit op uitgekeken raakt. Dit is iets wat alle tafels van Mogg met elkaar gemeen hebben. Hoe groot of klein ook, je kunt jaren naar jouw Mogg tafel kijken en steeds iets nieuws ontdekken.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-23 van 23 producten Sorteren op 1-23 van 23 producten Terug naar boven

Mogg: tussen meubels en objecten

Het Italiaanse Mogg is in 2012 opgericht in Milaan. Alhoewel het merk zijn roots dus in een echte designstad heeft, ligt de achtergrond van oprichter Nicola Galbiati toch in een ander werkveld: dat van architectuur. Deze architectonische achtergrond is duidelijk terug te zien in de ontwerpen van Mogg. De ontwerpen zijn namelijk vaak sculpturaal en vallen op door hun innovatieve, architectonische karakter. Het woord Mogg is dan ook afgeleid van de Italiaanse woorden Mobili (meubels) en Oggetti (objecten). De designs van Mogg liggen ergens tussen meubels en objecten, dat is duidelijk. Als kers op de taart jaagt Mogg het prachtige ideaal ‘Unlimited Design’ na. Mogg wil een slag slaan tussen exclusief design en massaproductie en noemt dit design zonder limieten: exclusief, maar toch voor iedereen.

Mogg: tafel of kunst?

Iets wat niet alleen de tafels, maar alle ontwerpen van Mogg gemeen hebben, is het sculpturale uiterlijk. De tafels van het Italiaanse merk doen soms dan ook meer denken aan beelden of kunststukken dan aan tafels. Zo ook de Mogg Matera tafel ovaal 180x100. Het lijkt alsof het tafelblad gevaarlijk balanceert op de bijzondere tafelvoet, maar niets is minder waard: Matera is hartstikke stevig. Je kunt hier dus zonder zorgen uren aan tafelen. En ook de Mogg Olo bijzettafel heeft een sculpturaal effect. Is het een sokkel, een tafel, of is het zelf een stuk kunst? Door de prachtige vormen van Olo zou je hier zo maar eens verward over kunnen zijn. Met de tafels van Mogg haal je dus meer dan een praktisch meubel in huis. Geen decoratie op de tafel, maar de tafel zelf zou zo maar een van jouw pronkstukken kunnen worden.

Mogg tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Mogg. Dat betekent dat wij alle Mogg tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tafel van Mogg en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Mogg spiegel veilig en vertrouwd online bestelt.