Montana Look spiegel

1 / 13 1 / 13
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen we helaas niet meer leveren. Kijk gerust verder in ons assortiment voor soortgelijke producten.

  • Gratis levering vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

Dit is de Montana Oval spiegel.

De Look spiegel van Montana heeft een frame gemaakt van MDF. Je kunt voor het frame kiezen uit alle 42 beschikbare kleuren. De spiegel heeft een hoogte van 69,6 centimeter en een breedte van 46,8 centimeter. Je kunt de Look spiegel mooi combineren met andere producten uit de Montana Hall collectie.

Specificaties

Afmetingen: (b) 46,8 x (d) 1,6 x (h) 69,6 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Glas
Garantie: 1 jaar
Merk: Montana
Herkomst: Denemarken
Soort spiegel: Wandspiegel
Productfamilie: Montana Selection
EAN:

Stephanie van Flinders vertelt:

Stephanie van Flinders vertelt:

Een hal is eigenlijk pas echt compleet als er een mooie spiegel in hangt. De Look spiegel van Montana is niet alleen handig om even snel een blik op te werpen voor je naar buiten gaat, doordat de elegante spiegel verkrijgbaar is in alle kleuren van de regenboog kan je hem ook gebruiken om een subtiel kleurdetail toe te voegen aan de hal.

Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.

Inspiratie

Inspiratie afbeelding voor positie 0 Inspiratie afbeelding voor positie 1 Inspiratie afbeelding voor positie 2 Inspiratie afbeelding voor positie 3 Inspiratie afbeelding voor positie 4 Inspiratie afbeelding voor positie 5 Inspiratie afbeelding voor positie 6 Inspiratie afbeelding voor positie 7 Inspiratie afbeelding voor positie 8 Inspiratie afbeelding voor positie 9 Inspiratie afbeelding voor positie 10

Meer uit de Selection serie

Toon meer producten
Logo van Montana

Montana is een prachtig, creatief designlabel uit Denemarken. De Montana kasten hebben een flexibel kastensysteem van MDF met oneindig veel mogelijkheden. Met de kasten van Montana ben je er zeker van dat je genoeg ruimte hebt om je spullen op te bergen. Je hebt de keuze uit tal van units, een aantal verschillende dieptes en wél 42 kleuren. De Montana kasten kun je op pootjes, met een plint, hangend aan de wand of op wieltjes plaatsen of monteren. Wij kunnen ons voorstellen dat je liever niet te lang op je favoriete kast van Montana wilt wachten. Daarom heeft Montana een zestal quick ship kleuren: new white, lounge, coffee, nordic, anthracite en green tea. Binnen twee tot drie weken heb je de kast in één van deze kleuren in huis. Heb je de Bathroom, Hall, Panton en Sound Section collecties al gezien?