Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Montana

Montana is een Deens familiebedrijf met passie voor design. Het merk bestaat al sinds 1982. Montana is bekend geworden om haar kastensysteem die door Peter J. Lassen ontwikkeld is op basis van gedetailleerde wiskunde en filosofische principes. Simpel gezegd moeten alle componenten met elkaar te combineren zijn. Praktisch, duurzaam en uitstraling zijn belangrijke eigenschappen van het merk en er wordt steeds gezocht naar de optimale combinatie van kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek. De productie vindt plaatst op een enorm groot hightechterrein in Denemarken wat ook wel het Hårby an Funen wordt genoemd. Voor welke kast je ook kiest, met elke kast breng je sfeer in huis en heb je ook keuze uit bijpassende producten van Montana.

Geordend huis met de opbergbakken van Montana

De hal. Een plek waar je binnenkomt en waar je de deur uitgaat. Een verzamelplaats van jassen, tassen en bijbehorende accessoires. Een plek waar je nog even een laatste check doet voordat je de deur uitgaat. Bij veel mensen is de hal dan ook snel een rommeltje en wordt het snel een bron van irritatie. Wist je dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn? Montana heeft namelijk een aantal prachtige opbergbakken in haar collectie. De Montana Canvas opbergbox small maakt onderdeel uit van de Montana Hall Edition collectie waarmee jij altijd de hal netjes en overzichtelijk houdt. Sjaals, tassen, handschoenen en andere spullen kun je netjes ordenen. De Montana Canvas opbergbox large is net een slagje groter waar je nog meer rondslingerende spulletjes in op kunt bergen.

Montana opbergbakken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montana. Dat betekent dat wij alle Montana opbergbakken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.