Montana Sound Section

Een televisiekast kan een mooie aanwinst zijn in je interieur. De televisiekasten uit de Montana Sound Section zijn dat in elk geval zeker. Een stijlvol item waar je alle snoeren, draden en kastjes in opbergt. Hoe handig is dat? De Montana Sound Section 2 kast voldoet volledig aan deze eisen. Hij zorgt ervoor dat het voor jou verleden tijd is om altijd maar naar die onaantrekkelijke benodigdheden voor je televisie te kijken. Deze kast houdt ze eenvoudig uit het zicht waardoor je interieur een stijlvol geheel is. Handig om te weten: zelfs de deurtjes van deze televisiekast houd je dicht. Dit komt door het gaas dat in het ontwerp is meegenomen. Het gaas zorgt ervoor dat de afstandsbedieningen op de apparatuur werken en het geluid als muziek in de oren klinkt. Ben je overtuigd? 

  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Montana: hoe het ooit begon

In 1982 begon Montana met een familiebedrijf in Denemarken. Het ontwerpersteam gaat met een inspirerende gedachtegang te werk en dat zie je terug in hun ontwerpen. Bij alle ontwerpen wordt rekening gehouden met een optimale combinatie van esthetiek, kwaliteit en duurzaamheid. Het stukje functionaliteit mag ook niet ontbreken. Montana is bekend geworden om de kastensystemen en de oneindige mogelijkheden hierin. Peter J. Lassen is de man achter het succes van deze ontwerpen. Deze kasten kun je samenstellen in maar liefst 42 verschillende kleuren. Lekker flexibel dus en daar houden we van. Een merk dat ingaat op de persoonlijke wens van de klant. Alle producten worden met oog voor detail in Denemarken gemaakt.

Montana Sound Section opbergers

Heb je tegenwoordig zoveel apparatuur waar je liever niet tegenaan kijkt als je op de bank zit? Wij begrijpen dat maar al te goed. Bij Montana gelukkig ook. De Montana Sound Section 3 kast is net wat groter met een hoogte van 35,4 centimeter, een breedte van 138 centimeter en een diepte van 38 centimeter. Deze kast bevestig je onder je televisie aan de muur. Je kunt er ook voor kiezen om je mooiste woonaccessoires op deze kast tentoon te stellen. Al heeft deze kast dat helemaal niet nodig, want het is überhaupt een genot om naar te kijken. Heb je de andere wandkasten van Montana al gezien? Bij Montana hebben ze zelfs aan de badkamer gedacht. Een ruimte die toch vaak niet de eerste voorkeur krijgt als het gaat om woonproducten.

Montana Sound Section bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montana. Dat betekent dat wij alle producten uit de Montana Sound Section serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Montana, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven