Montis Axel

n de Montis Axel collectie vind je een grote variatie aan comfortabele en uitnodigende banken. Alle banken uit de Montis Axel collectie worden gekenmerkt door hun ietwat blokkige, kubusachtige ontwerp. De pootjes onder de banken uit deze serie zijn daarentegen erg fijn gesneden. Daardoor vallen ze amper op wat ervoor zorgt dat de bank lijkt te ‘zweven’. De Montis Axel banken zijn verkrijgbaar in tal van verschillende maten. Zo herbergt deze serie de Axel bank 2,5-zits, de Axel bank 3-zits en de Axel bank 4-zits. Er is dus altijd wel een formaat tussen dat aansluit bij jouw specifieke wensen. Heb je al een idee of je voor een echte gezinsbank gaat of het liever wat meer bescheiden houdt? 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Over Montis

Montis is een van origine Nederlands designlabel dat zich sinds 1974 inzet om meubelen te maken die een uitgesproken vormgeving combineren met een fijn zitcomfort. Sinds haar oprichting heeft Montis al vele nieuwe technieken ontwikkeld die bijdragen aan het maken van beter en stijlvoller meubilair. Zo introduceerde het merk in 1983 de inmiddels wijdverspreide stofferingsmethode die wordt aangeduid met de term ‘jas techniek’. Hier gaat het dan om het bekleden van een bank met een ritsbare leren hoes. Om het comfort van haar meubilair te verbeteren, is Montis begonnen met het produceren van meubels op basis van vormschuim. Zo hoefden afzonderlijke onderdelen van meubels niet meer aan elkaar gemonteerd te worden wat resulteert in een gestroomlijnd en comfortabel design. Deze laatste techniek is dan ook verantwoordelijk voor het fijne zitcomfort van de banken van Montis.

Montis Axel: een ergonomisch design

Dat de banken uit de Montis Axel collectie zo fijn zitten is niet enkel te wijten aan het gebruik van vormschuim. Zo bevatten de zitkussens van deze banken naast vormschuim ook nog fiberrolletjes en schuimvlokken. Deze schuimvlokken zijn eveneens aanwezig in de rugkussens van de Montis Axel banken. Ze gaan naar de vorm van jouw lichaam staan waardoor de bank in de loop van de tijd alleen maar lekkerder gaat zitten. Om de collectie compleet te maken heeft Montis eveneens een leren variant toegevoegd die verkrijgbaar is in dezelfde drie formaten als de stoffen uitvoering: de Axel bank 2,5-zits Rancho Castanya, de Axel bank 3-zits Rancho Castanya en de 4-zits Rancho Canstanya. Zou jij jouw Axel bank toch liever in een andere kleur zien? Neem dan contact met ons op en gaan we samen kijken naar de andere bekledingsmogelijkheden.

Montis Axel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Montis Axel collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.