Montis+ bijzettafel

Voor een elegante Montis+ bijzettafel ben je bij Flinders aan het juiste adres. Wij hebben ‘m namelijk: de Montis+ Tor bijzettafel! Deze aluminium vierpoot staat stevig op de voeten. Dankzij het alumunium gestel kan deze Montis+ bijzettafel wel tegen een stootje. Bovendien neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe, dankzij het grappige handvat. Een Montis+ bijzettafel is beschikbaar in mooie kleuren en staat daarom fantastisch in elke woonkamer, slaapkamer of hal. Ontwerper Lambie van Hengel heeft met deze Montis+ bijzettafel absoluut een klassieker gemaakt die nog jaren mee kan.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Het merk Montis

Montis bestaat al sinds 1974 en heeft zijn basis in het Nederlandse Dongen. Gerard en Paul van den Berg begonnen gezamenlijk dit avontuur met als doel het verwezenlijken van hun creatieve ideeën. Dankzij het creatieve brein van Gerard en de zakelijke skills van Paul is Montis inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk van eigen bodem. De collectie van Montis varieert van tafels en stoelen tot en kasten en banken. In ieder van deze ontwerpen zie je het vakmanschap terug dat is toegepast voor de productie ervan. Het doel van Montis is dan ook om als betrouwbare en gespecialiseerde producent unieke design meubels op de markt te brengen, waarbij kwaliteit en oog voor detail centraal staan. Neem het handvat op de Montis+ bijzettafel: zo simpel, zo handig!

De ontwerpers van Montis+

Montis is continu op zoek naar nieuwe materialen en technieken voor het ontwikkelen van originele en unieke designmeubels. Na het vertrek van Gerard van den Berg in 1990, heeft de komst van een nieuw creatief directeur grote invloed gehad op de plaats die Montis inneemt op de markt en op de vormgeving van de collectie. Eén van de gevolgen hiervan was bijvoorbeeld de samenwerking met diverse externe designers, die uiteenlopende producten voor Montis hebben ontworpen. Zo werkt Montis nu onder andere samen met Studio Job en Bertjan Pot. Met de lancering van Montis+ probeert Montis dan ook om een brug te slaan tussen unieke, vrije ontwerpen en industriële productie. Zo komt het dat designlabel Montis+ nu vooral bekend staat als experimenteel platform voor jonge ontwerpers. En dat heeft hen geen windeieren gelegd! Zo ontwierp Lambie van Hengel een exclusieve Montis+ bijzettafel, die is uitgegroeid tot een geliefd designproduct.

Montis+ bijzettafel = gouden combinatie

Een Montis+ bijzettafel is dol op goed gezelschap. Het plusteken staat er natuurlijk niet voor niets! Neem de Tor bijzettafel. Deze heeft een exclusieve vormgeving waarbij twee van de vier poten boven het tafelblad uit steken. Zo kunnen ze meedoen aan de gezelligheid én vormen ze een praktisch handvat. Je verplaatst je Montis+ bijzettafel gemakkelijk van de ene naar de andere bank. Of neem de Montis+ bijzettafel mee naar de slaapkamer of de hal. De Montis+ bijzettafel Tor is exclusief handvat 45 centimeter hoog, inclusief handvat is dit 52 centimeter. Het tafelblad heeft een diameter van 40 cm en is 4 mm dik. De poten en het handvat van deze Montis+ bijzettafel zijn slechts 20 mm breed en 12 mm dik! Bovendien hebben de poten kunststof dopjes. Je kunt deze Montis+ bijzettafel dus overal veilig neerzetten zonder te krassen. In welke kleur zou jij ‘m bestellen? Groen, violet, wit of zwart?

Montis+ bijzettafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montis+. Dat betekent dat wij elke Montis+ bijzettafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Montis+ bijzettafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Montis+ bijzettafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.