Over Montis

Montis is een Nederlands bedrijf dat zowel binnen- als buitenland al decennialang verblijdt met de mooiste, leukste en meest comfortabele meubelstukken. Dat de producten van Montis een wereldwijd succes zijn, is nauwelijks een verrassing. Het merk hecht veel waarde aan vakmanschap. Tijdens de ontwerpfase van de producten werken designers en vakmensen nauw samen om zo tot een optimaal ontwerp te komen. Ook heeft Montis als een van de weinige designlabels geïnvesteerd in een eigen vormschuimerij waarin de basis voor grote aantallen comfortabele meubelstukken wordt vervaardigd. Dat ook de tafels van Montis diezelfde aandacht voor kwaliteit en design hebben gekregen, komt mooi naar voren in de Montis Doble collectie. Zo zijn de poten van de tafels uit deze collectie geïnspireerd op de traditionele schragen, maar zitten ze in dit geval geïncorporeerd in het ontwerp. Daardoor staan de tafels extra stevig.

Veelzijdige Montis Doble statafels

Zoals bij een moderne collectie tafels hoort, bevat ook de Montis Doble collectie verschillende soorten statafels. De Doble statafel laag 140x75 en de Doble statafel laag 190x75 zijn met hun hoogte van 90 centimeter een stukje hoger dan de gemiddelde dinertafel waardoor ze erg geschikt zijn als buffettafel of tafel voor bij wat hogere krukken. De Doble statafel hoog 190x75 en de Doble statafel hoog 140x75 zijn met hun hoogte van 110 centimeter uitermate geschikt om te gebruiken als bartafel, maar kunnen met een paar hogere barkrukken ook in een oogwenk omgetoverd worden tot een stijlvolle werkplek.

Montis Doble bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Montis Doble collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.