Sorteren op

1-1 van 1 producten

Over Montis

Het Nederlandse designlabel Montis werd in 1974 opgericht door de gebroeders van den Berg. Hun achternaam is de inspiratiebron geweest voor de naamgeving van hun nieuwe label: Montis betekent ‘van den Berg’ in het Latijn. Bij Montis doen ze er alles aan om meubilair te maken dat enerzijds voldoet aan de eisen van de moderne burger en anderzijds niet inlevert op het gebied van (zit)comfort en design. Om dit te bereiken, blijft Montis zich altijd verdiepen in de nieuwste technieken en verbindt ze haar naam anderzijds aan getalenteerde ontwerpers van buitenaf. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat de banken van Montis die nú geproduceerd worden, de klassiekers zijn van morgen.

Optimaal zitcomfort op de Montis Enzo fauteuils

De basis van de fauteuils uit de Montis Enzo collectie zijn gemaakt van vormschuim. Het gebruik van vormschuim voor het maken van meubilair is een techniek die Montis zelf heeft ontwikkeld. Door het gebruik van deze techniek bestaat de basis van de fauteuil uit één gestroomlijnd deel en hoeven de losse onderdelen van de fauteuil dus niet meer aan elkaar gelijmd te worden. Dat zorgt voor een bijzonder aangenaam zitcomfort. Om het design van de fauteuils uit de Montis Enzo collectie nóg ergonomischer te maken, zijn er op verschillende plekken van de Enzo fauteuil verschillende typen schuim gebruikt. Zo is het schuim in de rug van de Enzo fauteuils van een lagere dichtheid dan het schuim in de zitting waardoor deze extra zacht aanvoelt. Je kunt dus heerlijk wegdromen in de fauteuils uit deze collectie.

Montis Enzo bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Montis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Montis Enzo collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Montis
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Op voorraad