Montis fauteuils

In de collectie fauteuils van het designmerk Montis vind je een grote variëteit. De fauteuils zien er stuk voor stuk prachtig uit en zijn een aanwinst voor je interieur. Bekijk bijvoorbeeld de Montis Back Me Up Salon fauteuil. De grafisch ogende armleuningen geven de stoel niet alleen een speelse twist, maar vangen je ook op wanneer je eventjes wegdommelt. Daarnaast heeft het designmerk een techniek ontwikkeld waarmee de basis van een meubelstuk uit één stuk vormschuim kan worden gemaakt. Hierdoor kan het merk bijzondere, gestroomlijnde en comfortabele meubelstukken produceren. Het comfort voel je terug in de fauteuils van Montis. Welke fauteuil vind jij het mooist?

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Montis

Montis is een Nederlands designmerk waar je een uitgebreide collectie meubels vindt die zich typeren door verschillende, creatieve en vrolijke ontwerpen. Naast dat de meubels optimaal zitcomfort bieden, kun je ook bij het merk terecht voor andere doeleinden. Kies je voor een comfortabele bank, een praktische statafel of een overheerlijke poef? Het is duidelijk dat Montis producten biedt die in elk interieur tot hun recht komen. Er zijn genoeg ingrediënten om je woning een prachtige woonupgrade te geven. Het merk streeft ernaar meubilair te produceren dat meegaat met de nieuwe eisen van het moderne leven en anderzijds niet inlevert op het gebied van kwaliteit en design. Zo gaan ze continu op zoek naar nieuwe technieken om nog betere meubels te kunnen produceren.

Optimaal zitcomfort in de fauteuils van Montis

De basis van de fauteuils uit de Enzo collectie is gemaakt van vormschuim. Hierbij komt een speciale techniek kijken die het designmerk zelf heeft ontwikkeld voor het maken van meubilair. Door deze techniek te gebruiken, bestaat de basis uit één gestroomlijnd deel en hoeven de losse onderdelen van de fauteuil niet meer aan elkaar gelijmd te worden. Het resultaat van dit proces zorgt voor optimaal zitcomfort waar je elke dag blij van wordt. Neem bijvoorbeeld de Montis Enzo fauteuil. De ronde vormen van deze fauteuil roepen je voor een relaxsessie. De stoel is daarnaast ook vrij laag waardoor je gelijk weer met beide benen op de grond staat. Het waanzinnige design past bovendien in een chique, modern en eigentijds interieur. De Enzo collectie beschikt ook over een fauteuil waar je letterlijk en figuurlijk alle kanten mee op kunt en dan hebben we het over de Montis Enzo draaibare fauteuil.

Montis fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montis. Dat betekent dat wij alle Montis fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.