Montis Statafels

De gezelligste ontbijtbar creëer je in je eigen huis met de Montis statafels. Het is weekend en je staat vol goede moed op om een heerlijk ontbijtje voor jezelf klaar te maken. De croissants zitten al even in de oven, je nieuwe statafel van Montis is gedekt en het begint al heerlijk te ruiken. Plotseling gaat de voordeurbel. Je kijkt snel op de klok en ziet dat het pas 08:00 uur is. Je doet open en verrassend genoeg staan je buren voor de deur. Ze hadden tijdens het uitlaten van de hond gezien hoe gezellig je de tafel gedekt had en het rook onweerstaanbaar lekker. Ze vroegen of ze tegen betaling bij jou mogen ontbijten. Het klinkt gek, maar ach, waarom ook niet? Nog geen kwartier later zit je gezellig met je buren aan je nieuwe Montis statafel hoog 140x75 te genieten van je eigen klaargemaakte ontbijtje.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Montis: duurzaam en uniek design

Montis is een designmerk voor het interieur en bestaat al sinds 1974. Het merk is opgericht door de broers Gerard en Paul van den Berg. Hun doel was het waarmaken van hun creatieve ideeën. Beide dragen ze bij aan het succes van dit label. Gerard is namelijk het meest creatief en bedenkt voor het grootste gedeelte alle ontwerpen en Paul is directeur. Hij regelt alles eromheen. Hierdoor zijn ze samen een goed team en timmeren ze al heel wat jaren aan de weg. Ze weten als geen ander hoe je materialen, kleuren en technieken samenvoegt tot een comfortabel en goed ogend eindresultaat, zodat jij kunt genieten van een duurzaam en uniek designmeubel.

Aan tafel met de statefels van Montis

Je huis is net niet groot genoeg voor een eettafel, maar met een bord op schoot op de bank eten vind je eigenlijk ook niet wat. Dan is de Montis Doble statafel laag 140x75 de ideale oplossing. Met een massief houten tafelblad, twee lichtvoetig ogende pootstellen en een voetensteun is de Doble een zelfverzekerde tafel. Een paar mooie barkrukken erbij en klaar ben je. Heb je wat meer ruimte in je huis, maar vind je het gewoon gezellig om aan een bartafel te kunnen eten? Dan is de Montis Doble statafel hoog 190x75 echt iets voor jou. De tafel heeft een lengte van 190 centimeter dus je kunt er met gezellig veel mensen aan zitten. Het tafelblad is verkrijgbaar in de houtsoorten massief eiken, essen of Amerikaans. Ook qua kleur zijn er verschillende mogelijkheden.

Montis statafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montis. Dat betekent dat wij alle Montis statafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website?Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.