Royal VKB Mood Flame XL cerise
...is helaas niet meer leverbaar

Dit product kunnen wij helaas niet meer leveren, maar waarschijnlijk kunnen wij u een leuk alternatief bieden. Neem gerust contact op met klantadvies, op 03 80 83 705 of via info@flinders.be, of kijk even rond en ontdek de rest van ons verrassend aanbod.

Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Royal VKB Mood Flame XL cerise

Omschrijving

Het Royal VKB Mood Flame XL cerise is ontworpen door Jan Hoekstra.

De Mood Flame XL is een theelichthouder ontworpen door Jan Hoekstra voor Royal VKB. Met deze siliconen sfeermaker maak je huis én tuin binnen no time gezellig. In de Mood Flame XL past zowel een standaard theelichtje (Ø 39 mm) als een maxi theelichtje (Ø 58 mm).

De Mood Flame theelichten van Royal VKB zijn echte sfeermakers in huis. De theelichten zijn van siliconen, wat licht doorlaat, maar wel hittebestendig is. De Mood Flame is beschikbaar in twee maten en verschillende kleuren. Naast deze Mood Flame is er ook een XL, die naast een standaard theelichtje ook een maxi-theelichtje kan laten branden.

Zoek je naast het Mood Flame XL cerise van Royal VKB een ander theelicht van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Royal VKB. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Mood Flame XL cerise, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

EAN 8710704488395
Afmetingen (h) 12.5 x (Ø) 15.5 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Siliconen
Garantie 2 jaar
Ontwerper Jan Hoekstra
Merk Royal VKB
Herkomst Nederland

Sfeerafbeeldingen

Royal VKB Mood Flame XL cerise

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven