Kartell Moon schaal
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Moon schaal

  Omschrijving

  De Kartell Moon schaal is ontworpen door Mario Bellini.

  Het hoeft niet donker te zijn om van de maan te kunnen genieten. Met de bijzonder vormgegeven schaal Moon haal je hem gewoon in huis. De binnen- en de buitenkant van de schaal lijken op het maanoppervlak. Het licht weerkaatst er prachtig in. Dus eigenlijk is deze maan op zijn best als het licht is. De schaal is er in meerdere kleuren en is met of zonder inhoud een ontwerp om naar te blijven staren. De productbeschrijving uit de Kartell catalogus: Moon zijn grote doorschijnende schalen, zichtbaar langs de buiten- en binnenkant, zoals double face maankappen. Een soort lensvormige reïncarnatie van de Dune dienbladen. Maar dienbladen “dragen”, deze schalen “bevatten”. Wat? De meest uiteenlopende zaken: bloemen, voorwerpen, decoratieve composities. Maar ze bevatten vooral hetzelfde magische licht als DUNE, dat verandert als u de schalen vanuit een andere richting bekijkt. Een prachtig spektakel van gebroken lichtstralen, als tafelversiering of snuisterij, dat hoe dan ook het middelpunt van een kamer vormt.

  Zoek je naast de Moon design schaal van Kartell een andere schaal van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Moon design schaal, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PMMA (kunststof)
  Herkomst Italië
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell accessoires, Kartell schalen
  Ontwerper Mario Bellini

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Moon schaal
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven