Naar boven

Over Moooi Carpets

Moooi Carpets is een merk gespecialiseerd in vloerkleden. Het is ontstaan uit het merk Moooi dat zelf een groot aanbod heeft van meubels, verlichting en accessoires. Door een technologische printtechniek waarbij het mogelijk is om in hoge resolutie te printen, verbreedt Moooi Carpets de mogelijkheden van vloerkleden. Vandaar dat ze er een apart merk voor hebben gelanceerd. Het Moooi effect is bij beide merken hetzelfde: schoonheid creëren op een iconische manier in producten van hoge kwaliteit. Moooi Carpets is een platform dat op zoek wil blijven gaan naar de meest unieke manieren om vloertapijten te creëren, te ontwikkelen en op maat te maken. Om zo aan ieder zijn wensen en dromen te kunnen voldoen. Heb jij de wens je ruimte van wat dierlijke elementen te voorzien? Neem dan een kijkje in deze Extinct Animals serie.

Gezien in Milaan: Moooi Carpets Extinct Animals vloerkleden

De jaarlijkse designweek in Milaan is een belangrijke gebeurtenis in de ontwerpwereld. Een kans voor jonge nieuwe merken om zich te presenteren en een kans voor de gevestigde namen om te laten zien dat ze nog steeds relevant zijn. Moooi presenteerde hier in 2018 ‘The Museum of Extinct Animals’. Na een zoektocht door verschillende musea over de hele wereld vonden de ontwerpers verschillende dieren die ontdekkingsreizigers vroeger zijn tegengekomen en die nu niet meer bestaan. Uit verwondering en liefde voor de schoonheid van de dieren ontwierpen zij nieuwe producten die ze in Milaan in hun museum tentoonstelde. Zoals deze serie vloerkleden voor Moooi Carpets. Zo is de Blushing Sloth vloerkleed 200x300 geïnspireerd op de vacht van een luiaardsoort die we nu niet meer in het echt kunnen bewonderen. En het Umbrella Squid 350 vloerkleed refereert naar het patroon van een schepseltje dat in de diepte van de Atlantische Oceaan rondzwom. Geef jij deze dieren weer een plekje in jouw huis?

Moooi Carpets Extinct Animals bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi Carpets. Dat betekent dat wij alle producten uit de Moooi Carpets Extinct Animals serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Extinct Animals serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Moooi Carpets