Moooi Carpets Fools Paradise

Tapijten geven je woonkamer vaak net wat extra warmte en (ook niet geheel onbelangrijk) comfort mee. Je wordt ’s ochtends wakker, loopt de woonkamer in en stapt met je voeten in een zacht tapijt. Heerlijk, toch? Misschien ben je wel niet echt een ochtendmens, maar zo’n kleed uit de Moooi Carpets Fool’s Paradise collectie maakt jouw ochtend weer helemaal goed. Vierkant, rechthoekig of rond? Deze collectie bestaat uit designtapijten in verschillende vormen, maar wel elk met dezelfde patroon. Bekijk bijvoorbeeld eens het Moooi Carpets Fool’s Paradise tapijt 250. Een tapijt dat je dag in en dag uit steeds weer opvrolijkt. Ben je op zoek naar een slag groter? Ga dan voor het Moooi Carpets Fool’s Paradise tapijt 350 met een diameter van 350 centimeter. Een ding is zeker: stuk voor stuk zijn dit prachtig vormgegeven tapijten die eigenlijk direct de aandacht krijgen die ze ook wel graag willen hebben.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Moooi Carpets: prachtige designtapijten

Moooi Carpets is niet alleen de jongste producent van designtapijten in Nederland, maar de bijzondere collectie van dit prachtige designlabel wordt gekenmerkt door intens kleurrijke ontwerpen. Dat is nog niet het enige, want elk van deze designtapijten hebben ook een extreem hoge resolutie. Stuk voor stuk zijn het eyecatchers waar beroemde ontwerpers als Marcel Wanders en Bertjan Pot aan mee hebben gewerkt. Sinds 2015 heeft Mooi een nieuw concept ontwikkeld. Dit concept specialiseert zich in het afleveren van perfect passende vloerdecoratie voor ieder project: Moooi Carpets. Door de bijdrage van succesvolle ontwerpers zijn de tapijten van Moooi Carpets de meest bijzondere die je ooit hebt gezien. Benieuwd naar de uniek vormgegeven designtapijten? Moooi Carpets heeft een hoop families waardoor je hoe dan ook een kleed vindt die bij jouw wensen past.

Moooi Carpets Fool’s Paradise: Para-para-paradise

Het Moooi Carpets Fool’s Paradise tapijt 200x300 is ook zo’n mooi voorbeeld van een designtapijt die jouw dag meteen een beetje mooier maakt. Net een paradijs. Niet voor niets die naam dus. En die bloemen op het tapijt zullen je elke dag weer opfleuren. Dit kleed valt in de gebruiksklasse CL33 en dat betekent dat hij niet alleen geschikt is voor zwaar contact, maar het geluid ook nog eens goed absorbeert. Kun je geen genoeg krijgen van dit kleed? Ga dan voor een slag groter: Moooi Carpets Fool’s Paradise tapijt 300x400. Dit kleed is maar liefst drie meter breed en vier meter lang. Deze designtapijten zorgen er eigenlijk voor dat je helemaal geen bloemen meer in huis nodig hebt. Als je goed kijkt, vind je namelijk al zoveel bloemen op het kleed zelf. Het design van elk van deze kleden is er met een chromojet digitaal op geprint. Handig om te weten: de achterkant van het tapijt is gemaakt van vilt.

Moooi Carpets Fool’s Paradise bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi Carpets. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Carpets Fool’s Paradise serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze Moooi Carpets collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Moooi Carpets Fool’s Paradise, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.