Naar boven

Moooi Altdeutsche

De Moooi Altdeutsche collectie bestaat uit totaal verschillende producten die elk wel zijn voorzien van hetzelfde kenmerkende design. Wit in combinatie met veel verschillende kleuren zie je terug in de kist, kast en klok. De ontwerpers van deze collectie brengen een ode aan de oude Duitse meubels, maar dan wel in een modern, nieuw jasje. Laten we dan maar meteen met de deur in huis vallen: de Moooi Altdeutsche kast. Deze kast heeft een breedte van 135 centimeter, een diepte van 50 centimeter en gaat bijna 2 meter de lucht in. Dat betekent in elk geval genoeg opbergruimte voor spullen die je liever niet in het zicht hebt. Welke objecten heb jij al ontdekt? Van vliegtuigen tot kaarsen: je kunt het zo gek niet bedenken. Ga maar snel kijken welke exemplaren jij kunt ontdekken.

Moooi

Het Nederlandse Moooi werd in 2001 opgericht door topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers. Samen zijn zij verantwoordelijk voor alle successen die Moooi tot nu toe heeft behaald. En dat zijn er heel wat. De vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York zijn een onderdeel van het grote succes van Moooi. Simpelweg kunnen we niet meer om dit merk heen. Dat is ook helemaal niet erg, want elke keer weer komt dit merk met enorm fascinerende ontwerpen die continu je aandacht opeisen. Een grappige, onconventionele en experimentele collectie waarin je designproducten voor elke ruimte vindt. Naast die buitengewone ontwerpen, staan ze ook bekend om de functionaliteit. Het mag duidelijk zijn dat dit merk met de meubels, verlichting en accessoires jouw aandacht wel weet te trekken.

Buitengewoon moo(o)i: Moooi Altdeutsche meubels

Kom je nog wel eens te laat? Om de Moooi Altdeutsche klok kun je niet heen. Deze klok is 52 centimeter breed, 33 centimeter diep en maar liefst 195 centimeter hoog. Naast dat hij je de tijd doorgeeft, kun je ook nog wat kleine spulletjes kwijt. Die bijzondere tekeningen op de klok vragen direct je aandacht. Pas daarom wel op dat je niet de tijd vergeet. De woonkamer is een mooie plek voor deze klok. Toch kun je hem in genoeg andere ruimtes kwijt zolang je maar de ruimte hebt. In de Moooi Altdeutsche kist kun je niet alleen spullen opbergen, maar ook je mooiste spullen tentoonstellen. Zo fungeert hij tegelijkertijd als een soort van dressoir en kunstobject. Lekker multifunctioneel, daar houden we van.                      

Moooi Altdeutsche bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle producten uit de Moooi Altdeutsche serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.