Naar boven

Moooi Bold

De Moooi Bold collectie heeft drie prachtige kandelaars in haar assortiment. De Moooi Menorah Bold kandelaar is gebaseerd op de klassieke menora. Een menora is een zevenarmige kandelaar. Het is een van de oudste symbolen voor het Jodendom in het algemeen. Naast deze symbolische betekenis geeft deze kandelaar warmte en sfeer in jouw woning. Perfect voor tijdens de donkere dagen. De Moooi Bold collectie kent nog twee andere kandelaars. Wat fascinerend is aan de kandelaars is de manier waarop ze worden gemaakt. Er wordt namelijk met een laser gesneden in het materiaal. Wat ervoor zorgt dat er heel precies gesneden kan worden. Ook kunnen er ontwerpen met metaal worden gemaakt die eerst niet mogelijk leken. De kandelaars zijn makkelijk schoon te maken met een doek of spons. Zo kan je langer genieten van deze prachtexemplaren! Laat je betoveren door de kandelaars uit de Moooi Bold collectie.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Moooi

Moooi is een designlabel van Nederlandse bodem dat in 2001 werd opgericht. Topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers hebben samen designlabel Moooi gemaakt tot het succes dat het nu is. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Daarnaast is de collectie een mix van functionele producten - handig voor dagelijks gebruik - en unieke, bijna kunstobjecten. De vernieuwende en soms humoristische designmeubelen en accessoires weten altijd de aandacht te trekken. De woonaccessoires zijn stuk voor stuk unieke producten die je interieur zeker zullen verrijken. Deze kandelaar is begonnen met een fascinatie voor de technologie van lasersnijden. Zo kan er heel precies gesneden worden wat een bijzondere uitstraling geeft!

Moooi Bold: zoekt de warmte op

De kandelaars uit de Moooi Bold collectie geven je warmte. Naast dat ze jou verwarmen, brengen de kandelaars ook warmte aan in jouw interieur. Op een regenachtige dag maakt de Moooi Little Bold kandelaar jouw dag weer een beetje mooier. Deze kandelaar is gebaseerd op de verbintenis tussen hele en halve cirkels. Hij is gemaakt van staal en gepoedercoat in de kleur zwart of silk. De kandelaar biedt ruimte voor vijf kaarsen. Een diner is pas af als de kaarsen op de Moooi Big Bold kandelaar branden. Deze kandelaar is stoer, maar toch elegant. Op alle twee de kandelaars zitten uitstekende pinnen waarmee je de kaarsen stevig kunt bevestigen. Zo branden ze er niet vanaf en blijft de kandelaar warmte uitstralen.

Moooi Bold bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke kandelaar uit de Moooi Bold serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi Bold kandelaar en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kandelaar uit de Moooi Bold collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.